torsdag 8 april 2010

Torsdag 8/4-2010 21:40

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade runt tolv tiden nått sånt. Sov sedan rätt bra fram till nio tiden, men gick inte upp då utan låg till elva innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan så gick jag loss på musikdatorn. Höll på med detta fram till tre tiden då jag gav upp för idag. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade och stretchade och sedan var det mat, och teven igen, som vanligt mythbusters. Men bara repriser men kollade på det ändå lite grann idag. Jo jag la av ett par gånger idag med musiken men kom igång igen ett antal gånger hände detta. Men höll ändå på fram till tre med detta då jag gav upp. En mikro blogg idag tror jag visst, men lite mer på de andra punkterna har jag ändå. Jo det är tvätt imonn då och jag skall handla på ICA imonn mellan tvätten. Så sedan måste jag köra webprogrammet till söndag har kommit efter ett bra tag nu så jag skall köra igång till söndag igen. Men denna gången hoppas jag att jag förstår det jag gör med, ja det måste jag göra annars skiter det sig igen. Vi får se hur det går, mer om detta till söndag då. Ja blev en mini mikro blogg idag. Jo så skall jag också köpa kyckling imonn måste köra den i imonn med för jag tror inte det finns plast i frysen för den i påse. Men jag gör det nog efter middagen, det bästa med den är att den sköter sig själv. Behöver bara vända den, resten sköter sig själv.

TRÄNING: Japp idag var jag snabb brukar vara sen men inte idag. Dock så var det trögt idag, fick sänka på baksidan arm med. Innan när jag körde andraordningen så gick det bra men nu så sket det sig. Men jag sänkte ett steg så jag orkar med det, ändå sänkte jag innan på andra övningen. Men jag slarvar nog lite så det är lika bra att sänka så jag orkar med. Så nu är det lugnt till måndag igen då ja, sedan kör jag som vanligt igen. Ja jag kör som vanligt nu med, ändåså.

NOVELL: Nej inget idag på denna punkt…

ROMAN: Jaha här kommer jag igen till lördag hoppas jag. Skall göra mat innan, nä efter, träningsmaten skall komma till denna dag med.

MUSIK: Jaha gick igång på riktigt idag men föll in på ett par stickspår ändå under dagens gång. Ett av dessa stickspår var pitch det går inte att göra på den version jag har av cubase. Så pillade lite med det idag när jag gav upp för dan, och så gick jag igång igen med samma sak. Så jag skulle ju spela in basgången idag och jag spelade fyra takter som jag sedan skulle kopiera över till resten av versen. Men den ville inte och jag har inte läst på så jag kan. Men tillslut så fick jag den att fungera men jag har ingen aning om hur jag gjorde det. Men det är en test så jag kommer testa att göra om det och förhoppningsvis så kommer jag på hur man gör. Så det blev inte heller exakt som jag ville men då kan jag inte heller hur man gör så det kommer nog med tiden. Kan säga att det var svårt att spela in, men det som var svår var att pilla sedan med det. Själva inspelandet gick lätt, men jag kan inte programmet så det kommer nog att lösa sig såsmånigom. (är inte det ett ord det?) Så jag fick också ställa om bussarna för trummorna idag trodde att det var stereo in men det var mono. Men fick detta fixat med, så jag kunde testa att spela till det jag spelat in, ja trummor då. Men jag fick inte ljudet rätt det var för mycket trummor och för lite bas. Och jag fick massor med röda fält som betyder att ljudet är för högt. Men jag tror jag kom på hur jag skall lösa detta med idag. Så på det hela taget så fick jag inte mycket gjort idag mest pillande idag. Och det stora problemet är att jag inte vet hur jag skall göra, men lite lär jag mig så det kommer tillslut, hoppas jag.

Japp dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: