söndag 11 april 2010

Söndag 11/4-2010 20:02

DAG: Jaha natt ingen då rätt på idag, sov inget vidare inatt igen. Värsta var att jag också sov kasst till morgonen, så hade ingen vidare fart idag när jag kom upp till elva tiden. Men jag fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så gick jag loss på dammsugningen. Efter detta var det webprogrammet som gällde, körde två kapitel idag tog två timmar. Så till strax efter två var jag klar för idag. Just nu kör jag sådant jag redan kan men nästa kapitel så kommer koden. Så till nästa söndag kommer jag nog bara köra ett kapitel. Kan också meddela att det kommer ta sin lilla tid att gå igenom boken så det kommer ta tid innan nya hemsidan kommer upp. Hade tänkt att köra som på förra boken men det gick inte på denna, går inte att snabbläsa då fattar jag inte. Men tillslut så skall en ny sida komma upp och med den skall jag också ordna en liten tävling. Hade jag tänkt jag vet vad jag skall ha för pris hur just nu 8 priser att dela ut men när jag väl är klar så kommer jag ha mer. Spännande va, men det blir inte förrän jag har nya sidan klar. Så efter detta så drog jag till ICA och handlade lite. Tog ut 300 till och köpte lite smått och gott och en påse med chips, det var en ny påse från OLW. Rätt god måste jag säga, men inte stark nog ändå. Men okey på det hela taget, dock har de fått för sig att chipsen skall vara hårdare. Kan inte riktigt förstå detta gör inte att chipsen blir godare bara jobbigare att tugga. Så nog med detta för idag mer då? Nja inte mer tror jag men jo jag hann med lite bokläsning idag med. Det var ett tag sedan nu jag läste så jag gick loss på Stephen King igen signal. Och jag inser att jag har lång kvar innan någon vill publicera nått från mig. Men jag hoppas att det blir bättre nu i romanen så är jag nöjd med det. Så sedan var det dags för lunch och jag spanade lite på teven körde hellboy II en liten stund bara undertiden jag åt. Så fick fram kycklingen från frysen och är redo för att köra träning imonn då. Så mer? Jo jag kan meddela att räkneverket på aftonbladet har lagt av så jag vet inte längre hur många det är som besöker mig där. Jag mailade dem men har inte fått svar ännu, kan hoppas att de gör något åt det bara. Har legat på mellan 8-32 personer per dag där, så rätt många ändå, ja för min blogg iallafall. Så mer? Jo jag lyckades med att radera ett program idag med ett dvd program. Kollade på hemsidan och såg då att en uppdatering till detta hade kommit upp så jag testade att ladda hem det, då stod det att man måste radera det gamla och det gjorde jag. Men när jag skulle ladda in det nya så gick det inte. Men som tur var fanns programmet att ladda hem igen via den backup disken så jag fick igen det ändå. Så tror detta var allt för idag säger hej.

TRÄNING: Japp då kör jag igen tills imonn då ja, men min dåliga sömn de senaste dagarna är ju inte alls bra. Men som vanligt så hoppas vi på bra sömn inatt så skall det nog gå vägen ändå.

NOVELL: Japp inget här idag…

ROMAN: Jahapp såg idag när jag läste King att jag måste ha med mer än vad jag har nu. Kommer inte få nått publicerat om jag inte har med det. Så det är ett antal år kvar innan jag kan tänka mig att jag skall ha någon chans att få det jag skriver publicerat.  Men men man lär sig med åren, är det inte så. Vi hoppas på det.

MUSIK: Jaha då skall jag köra igen imonn då, men jag tror jag måste ändra och köra annat än basen när jag lägger på. Måste nog köra gitarr tror jag ändå, testade lite i går och jag kom på att jag inte vet hur sången kommer in. Det är nog lättare att spela gitarren så jag kan höra var jag skall sjunga, tror jag. Men jag får se hur jag gör imonn skall testa lite av varje imonn så kanske jag kan få igång det hela. Men jag måste också lära mig hur man gör, ja i programmet. Vi får se hur det går imonn.

Jaha det är dags att säga adjö men innan så gäller tummarna för mig så jag kan kamma hem lite stålar på lotto. Nu är det hög tid att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: