tisdag 27 april 2010

Tisdag 27/4-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, sov ändå rätt bra inatt trotts att jag tränade igår. Somnade någon gång till två tiden eller om det var halv två. Brukar annars ligga till tre tiden så rätt bra sömn natt ändå. Men så har jag inget att göra idag heller så kanske var det det som gjorde det att jag somnade. Kom upp till elva tiden idag nått sånt, fick i mig frukosten och sedan dröjde jag till halv ett tiden innan jag stack till frisören idag. Blev klippt idag med och sedan drog jag till posten. Jag hade idag innan jag gick packat boxen och satt på lappen på den med. Så lämnade jag den till honom och det kostade inte nått? Tog ut en 500 för detta men det betalade comhem tydligen för jag slapp. Så efter detta glada besked så drog jag till apoteket och köpte vitaminer och omega3 och nya öronproppar. Måste säga det att jag köra proppar ännu och jag somnar bättre med detta än utan. Så jag tror jag kör dem så får vi se hur jag gör sen. Så när jag kom hem så startade jag musikdatorn och så efter jag hade plockat in allt så köpte jag mp3 till cubase, men mer om detta nedan. Så efter det så drog jag i mig en mjukis och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes, det var gott mos det. Nu kan jag inte längre se på mythbusters så jag såg på simsons på sexan tror jag att det var. Saknar redan boxen inte mycket att se idag inte, men den kommer förhoppningsvis igen snart och då som den skall vara. Men det återstår att se det hur det går med det, hade original kartongen men inte delarna i den så jag fick ta annat för att hålla den på plats. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt, om ni har tid då?

TRÄNING: Ja det blev bara en ryggstretch idag men mer till torsdag kan då bara hoppas att jag sover bättre än i måndags. Men jag skall bara stänga datorn inte kolla nått på den så skall det nog ordna sig ändå hoppas jag.

NOVELL: Nej inget att rapportera idag…

ROMAN: Ja då skall vi se hur det går imonn då, bra sömn är nummer ett sedan är det att jag kommer igång och får upp farten bra så skall det nog gå bra. Men jag måste ut och handla imonn, och de kommer för att inspektera lägenheten med någon gång mellan 13-15:00 hoppas att de kommer runt tre tiden nått sånt så jag har skrivit klart innan de kommer. Vi får se hur det går imonn, det är för att de sprängde berget som de skall kolla.

MUSIK: Japp idag fick jag lite gjort ändå trotts att jag inte körde på nått idag. Efter jag kom hem från apoteket så köpte jag mp3 funktionen i cubase. Den gick på 143:50 tror jag om jag inte minns fel. Den laddade jag ner och sedan så laddade jag in licensen i usb:n. Så den är redo att köras igång. Tänkte jag skulle göra lite mobil signaler till de mobiler som tar mp3. Vi får se hur det går med det när den dagen kommer. Men det var tanken med det hela, så skulle jag då lägga upp detta på min nya hemsida tänkte jag. När den nu kommer.

Jaha dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: