tisdag 6 april 2010

Tisdag 6/4-2010 20:01

DAG: Jaha dag igen då men som vanligt börjar vi med natten. Trodde igår att jag kanske skulle somna lite bättre igår när jag tränade tidigt men så var inte fallet. Låg till två innan jag lyckades somna så när jag vaknade igen till tio så låg jag kvar så jag fick lite mer sömn. Så jag gick inte upp förrän till elva idag, fick i mig frukosten och till tolv tiden så drog jag igång med romanen. Ja klockan var nog lite mer än tolv tillslut innan jag drog igång, men nått sånt. Så jag var idag klar till två tiden så då drog jag till spelbutiken och löste in min lott. Men vann inget alls på dem så var det med det, och era tummar. Men till onsdag så smäller det det känner jag på mig. Så idag fick jag också skit på posten det var deklarationen jag väntat på. Och som jag trodde så fick jag restskatt 500 spänn, hur fan det nu gick till när jag höjde vad de skulle dra förra året. Men det var tur att jag fick pengar över denna månaden annars hade jag gått bankrutt. Så nu har jag lite över 1000 att leva på tills den siste. Sedan så drog  jag igång med middagen, hade idag karréer med klyftpotatis. Det var gott det såg på mina serier även om en hade lagts ner så jag har bara en nu. Men hittade en till som jag skall se så jag satte boxen på inspelning så den kommer med. Så kollade sedan på vad det var den nu hette men zombies, minns inte vad den hette längre nu. Så bra var den, sparade den inte heller utan raderade den med en gång. Så hann inte med mer idag men rätt nöjd är jag ändå för jag fick lite gjort på romanen idag. Imonn skall jag träffa min lille kompis så jag får ta mig en lite tur imonn. Skall se om jag hinner med att köra lite musik imonn då efter jag varit hos honom. Skall också fråga honom om han vet hur man ändrar rösten i cubase. Men jag misstänker att han inte vet det, vi får se hur det går imonn. Ja det var det jag visst att det skulle bli restskatt som vanligt där rök alla pengarna igen. Men som jag sa var det tur att jag hade över annars…

TRÄNING: Lite känns det i kroppen idag, det måste varit för jag roterade övningarna igår. Men får se hur det då går till torsdag, kommer nog blir rätt sen den dan. Vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå.

NOVELL: Japp nu är det två veckor kvar tills det har gått tre månader. Så snart kan jag nog vänta mig svar från de som är kvar. Dock vet jag svaret redan men liten chans finns ju ännu. Vi får se hur det går.

ROMAN: Jadå gick igång någon gång till tolv tiden nått sånt. Men jag hann bara med en person idag, fick ta mig till datorn och fiska info. Därför tog det sin lilla tid idag, och jag hann bara med en person med. Dock så gick jag igenom hela, nja, jag gick igenom så mycket att jag fick grepp om det jag trodde var fel. Och jag rättade till det idag med. Så nu är det bara en person kvar innan Adam kommer in i bilden. Det är då historien kommer igång på riktigt, när han kommer kan man fatta att det är något som inte är som det skall, även om jag försökt att få igång detta redan innan. Med de olikas berättelser, kan hoppas jag fått till stämningen som jag vill. Men det återstår att se när jag väl skriver ner den. Kan lägga till den ena och det andra då så vi får se.

MUSIK: Japp det blev inget gjort idag på denna punkt men jag skall fråga om min lille kompis vet hur man gör. Dock tror jag inte det så det blir nog till att köra utan detta och få till en låt ändå. Skall se om jag kan köra lite på det imonn när jag kommer hem. Så jag kan få text och annat klar tills torsdag, så kan jag gå på musiken då bara. Problemet är bara att jag inte vet hur man gör, men tror jag skall ta ut en melodi så jag har nått att arbeta på. Sedan skall jag göra en basgång till vers och sedan en basgång till refräng. Så får vi se sedan hur det går med det, bra hoppas jag. Men sången är ändå störst frågetecken.

Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: