måndag 12 april 2010

Måndag 12/4-2010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår runt tolv tiden. Men vaknade sedan till fem inatt, kunde inte somna om igen så jag tog på musik fram till sex då det åkte av. Sedan någon gång så lyckades jag somna igen och sov fram till elva. Men jag var illa seg när jag skulle gå upp idag, det var ju bara en timme men som jag sa så är morgonsömnen den viktigaste. Så jag har varit seg hela dan idag, kom aldrig igång alls idag. Men fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden så gick jag igång med musiken. Höll på med detta fram till tre med avbrott för lunch vid ett. Så sedan efter detta så gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra. Då drog jag till träningen, tränade kom hem stretchade sedan fick jag i mig middagen. Kollade på mythbusters som vanligt men gamla avsnitt igen. Undrar när de nya kommer då skall kolla upp det en dag på internet. Så Ja det var nog allt för idag det tror jag nog. Jo de har inte svarat på aftonbladet ännu om statistiken men det är nog många som har mailat om det, kanske. För jag vet inte hur många som ser ännu det visas samma tal hela tiden. Dock kan jag se hur många som varit uppe den dan men inte sammanlagt. Men men det kommer nog snart hoppas jag att det går igång igen. Så hoppas på bra sömn så jag kan köra på romanen imonn då men vi får se hur det går med det.

TRÄNING: Tungt idag även om det bara var en timme jag var vaken så var tiden då jag sover som bäst. Så det gick tungt idag men ändå så var jag klar som jag brukar vara. Så det var okey ändå idag.

NOVELL: Nej inget idag heller här…

ROMAN: Japp måste börja läsa igen har inte gjort det på ett bra tag nu men måste läsa om jag skall kunna veta hur jag skall skriva. Men kör på imonn om jag bara sover så, men det är långt kvar innan någon publicerar mig den saken är klar.

MUSIK: Jaha då ja raderade idag det jag hade spelat in och började på nytt. Spelade in tre verser och sedan en refräng och det såg bra ut ända till jag skulle testa trummor till det. Jag måste göra om igen allt. Tror jag skall köar trummor först sedan gitarr och resten sedan. Så till torsdag skall jag radera igen och göra om. Har inte känsla för hur det skall låta ännu, så lägger jag på trummor så kan jag sedan radera dessa och köra på nytt. Men jag måste nog ha rytmen om jag skall kunna köra alls tror jag. Men men man lär sig av sina misstag hoppas jag. Det ordnar jag till torsdag.

Jaha en rätt kass dag idag men inte hel kass ändå. Men den timmens sömn gjorde mer än jag trodde idag. Tummarna för bra sömn tack. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: