torsdag 1 april 2010

Torsdag 1/4-2010 21:43

DAG: Jaha dag igen då, men vi börjar med natt igen som vanligt. Somnade till tolv tiden igår, tabletten tog bra igår och sömnen kom till tolv som sagt. Sedan sov jag rätt bra under natten, men vaknade till morgonen. Först ett par gånger då jag inte såg på klockan, sedan till sju tiden då jag tog mig in på toan. Sedan somnade jag igen men sov inte mer än i en timmes pass fram till elva då jag tog mig upp. Så morgon sömnen var väl inte så bra men natt sömnen var bättre. Så till elva kom jag upp och fick i mig frukosten. Efter detta, nej innan detta så drog jag igång musikdatorn, den tar en fem minuter att skaka igång. Så jag satte igång den innan jag började med frukosten idag. Så efter frukosten så drog jag direkt igång med musiken. Men stötte på patrull med en gång, mer om detta nedan på musik. Höll idag på fram till två tiden då jag gav upp för idag, hade lite problem så jag bestämde mig för att lägga av redan då idag. Så sedan så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade kom hem och stretchade sedan var det middag. Kollade lite på teven med skulle sett på mythbusters men det var gammalt avsnitt så jag slog över till film kanalerna. Fanns väl inget där heller men stoppade på hellboy II lite att förströ kvällen med. Så men den tog slut tio i nio så jag slog över och såg sista på mythbusters ändå. Så sedan har jag inte gjort mer än fått i mig mina tabletter. Och nu är jag här, som vanligt vid denna tid och dag. Jo jag vann inte nått på lotto igår, men jag har köpt lite påsk triss där kommer det smälla till det känner jag på mig. Så nu är det sista dagen fram till söndag som jag bloggar, ja bloggar alltså igen till söndag igen. Så jag önskar alla en GLAD PÅSK, så ses vi inte till söndag. (brukar ha stor text på det men det kommer inte in överallt så jag tar liten text idag.)

GLAD PÅSK allahopa…

TRÄNING: Jaha lite seg morgon idag men träningen gick bra idag. Och ryggen höll kände inte av den alls idag när jag tränade. Men får nog ta och smörja in ett par dagar till känner jag. Är ännu lite öm i den så skall ta med gelen till morsan och köra ett par dagar till där. Så skall det väl vara över tills måndag hoppas jag. Och den dagen så kör jag redan till tre tiden för de stänger till sju den dan. Men bloggen kommer till 21:40 som vanligt.

NOVELL: Nej inget idag heller….

ROMAN: Jaha denna vecka har jag inte fått mycket gjort på denna punkt. Men det var ju musikgrejen som tog tid, nu är det klart så skall jag nog kunna köra som vanligt ändå igen. Till tisdag är planen.

MUSIK: Japp jag värmde upp maskinen idag innan jag åt frukost och så drog jag igång just efter detta med musiken. Dock stötte jag på patrull med en gång, och fick inte så mycket gjort idag ändå. Jag la upp en bas som jag tänkte jag skulle använda men när jag spelade på den så dog ljudet när jag körde två toner samtidigt snabbt. Och jag trodde då att det var någon inställning som gjorde detta så jag satte igång att pilla men felet bestod. Så tillslut så testade jag en gitarr med och den kunde köra två toner samtidigt. Så det var bara basen som inte kunde det, varför? Jag vet inte men så var det och det tog lång tid att komma fram till detta så jag hann inte spela nått nästa idag. Frågan är är alla baser så eller bara denna, skall testa igen till måndag så får vi se om det är så. Jo glömde säga att det är bara när jag slår snabbt på två toner som detta händer, och då på just denna bas. När jag gjorde om det på gitarren så hände inte ett dugg. Skumt är det men nu vet jag varför den gör så. Jag fick också svar från killen de extra frågorna jag ställde svarade han på. Så skall till måndag, nä inte till måndag det är en kort dag det när jag skall träna tidigt den dan. Så det blir nog till torsdag jag gör det. Skall till måndag gå igenom låten jag skall göra. Jag har lagt upp den i vers och refräng men skall ta och pilla lite mer med den så jag får lite mer substans i den. Just nu har jag bara en bas gång men dock inte spelat in den ännu. Det som är bra med midikeyboard är att jag kan ändra tonerna för hand om jag spelar fel. De kommer upp som en notfil, ja jag vet inte vad det heter men de kommer inte upp som ljud utan som midinoter. Vilket man kan pilla med efter om man missat någon ton när man spelar. Det är rätt bra för jag är inte bra på att spela, ja skall sanningen fram så kan jag inte spela alls. Då är det bar att man kan manipulera tonerna för hand sedan om det inte blir exakt som man vill. Men skall köra lite på måndag innan tränigen sedan skall jag förhoppningsvis gå loss på torsdag men inspelning. Men det återstår att se det hur det går. Har sedan massor att läsa innan jag kan göra det jag vill i programmet. Så det kommer ta tid att få till denna första inspelning. För att inte tala om att sjunga…

Japp då var det slut idag igen då ja, och jag säger som jag brukar Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: