måndag 26 april 2010

Måndag 26/4-2010 21:41

DAG: Jahapp natt igen då eller kanske kväll igår till och med. Sov inte bra inatt alls men det berodde på att jag just som jag skulle stänga av datorn så kollade jag ett förlag och på nått sätt så började jag kolla html kod. Skulle se hur de hade byggt och sedan höll jag på med detta i nästan en halvtimme. Så det var nog inte så konstigt att tabletten inte tog igår, låg till två innan jag lyckades somna. Sov sedan fram till tio tiden men gick inte upp då utan låg kvar till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och slog igång datorn på samma gång. Efter frukosten så gick jag loss på musiken, då var klockan runt tolv. Sedan till ett så var det lunch och sedan var jag igång igen till två tiden. La ner för idag vid halv fyra tiden, efter detta gjorde jag inte ett dugg fram tills det var dags att dra till träning. Japp gick trögt idag efter kass natt så det tog emot. Men kom hem stretchade och sedan fick jag i mig middagen. Skall byta mat nu till köttfärssås så jag är rätt trött på kyckling nu skall köra detta ett par veckor fram över så får vi se vad jag gör här näst. Kollade på min serie för jag skall skicka in boxen imonn fick ett brev med allt i så jag skall ta och packa den imonn. Så har jag med den till frisören och lämnar in den sedan efter det. Skall till apoteket med och köpa omega3 och vitaminer, men det blir dyrt kommer gå på 300 alla pengar jag har just nu. Men jag har lite över en tusenlapp med på banken så det skall nog gå ändå. Så mer? Nä inte mer här men har till novell lite som jag kollade igår och kunde inte sova sedan efter det. Nu säger jag hej för idag.

TRÄNING: Japp kass natt och rätt kass träning med, tog emot idag och sen blev jag med tackvare att det tog emot. Tio minuter sen idag brukar vara snabbare men så är det när jag sover dåligt. Jag tog mig igenom allt iallafall även om det var trögt, så jag är ändå nöjd på det hela taget.

NOVELL: Ja kom på igår att kanske det tar längre tid än tre månader att kolla manuskript. Så jag kollade det igår vid tio tiden och ja det tar mellan tre till fyra månader. Så svaret som jag väntar på kan ta en månad till. Den 20 nästa månad har det gått fyra månader så då bör jag ha svaret, nån gång. Så var det med det…

ROMAN: Ja då kör jag igen till onsdag då om allt går bra vill säga. Vi får hoppas på det.

MUSIK: Ja körde igång till tolv tiden och kom på idag att jag inte alls spelar för fort. Trummorna håller takten som de skall, jag mutade allt utom trummorna och de är i takt. Jag tror det är för att jag lägger mer snabbare komp på gitarren som det låter så. Men det är i takt, så nu hoppas jag sista är sagt om detta har hållit på med detta ett tag nu. Så jag körde braket idag men det tog sex sju inspelningar innan jag fick det rätt. Ja på trummorna alltså, vet inte vad som hände men fel blev det om och om igen. Men tillslut så fick jag till det och sedan la jag på gitarr och bas med, men hur det går sedan vet jag inte. Känner på mig att braket är lite kort men vi får se allt kommer ändra sig när jag skall lägga på sången sedan. Får väl göra om allt igen då skulle jag tro.  Men skall gå på pianot till torsdag om allt går som jag vill, vi får se hur det går då. Kan meddela att det inte låter allt för bra just nu men det är å andra sidan första låten jag gör så man kan inte ha för stora förhoppningar.

Ja lotto ja nä det gav inget igen, men till onsdag känner jag på mig att det smäller till, eller hur? Jag säger igen Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: