tisdag 13 april 2010

Tisdag 13/4-2010 20:01

DAG: Jaha en kass dag idag och en kass dag börjar med en kass natt. Så även denna la mig som jag brukade runt elva tiden men låg sedan ända till tre innan jag lyckades somna. Vakande sedan till tio men låg då kvar tills klockan kvart i tolv innan jag kom upp ur sängen. Så fick i mig frukosten och sedan skulle jag gå igång på romanen. Det gjorde jag med men kom inte långt innan jag la ner för idag. Spelade lite trummor idag annars har jag inte gjort ett dugg på hela dan. Var så väldigt seg när jag kom upp och var fortfarande trött när klockan blev halv tre då jag fick i mig min mjukis. Därefter så blev jag lite mer pigg men då var ju dagen över. Sedan drog jag igång med maten, hade karréer med pommes idag och kollade på min serie också. Så en total kass dag igen men kommer en dag imonn med kan då hoppas att den blir bättre än idag. Jag tömde ut mina 50 öringar idag skall ta och lägga in dem på banken en dag. Har två rör som nog inte räcker till alla men skall skaffa fler en dag då jag går förbi banken. Japp det var allt för idag det kass dagen är snart till ända och jag hoppas som vanligt på bättre sömn inatt.

TRÄNING: Ja idag har jag bara kört en ryggstretch. Vi hoppas på bättre sömn till torsdag så skall träningen nog gå bra ändå.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Ja tanken var att jag skulle köra idag men en sådan natt så sket det sig rätt snart. Plockade upp allt men orkade bara med att skaffa fram bilen han skulle köra idag, och det var fel modell med så jag fick göra om idag efter maten. Men då fick jag det rätt iallafall, han fick en Toyota starlet från 1995 passar honom bra. Men hoppas att jag kan köra lite mer imonn då om jag sover inatt så tar jag igen det jag missade idag.

MUSIK: Japp hann med lite trummor idag med kände måste göra nått idag. Så jag spelade en tio minuter nått sånt, sedan tröttnade jag på det med.

Jahapp kass dag till ända men jag kommer igen imonn med en bättre dag hoppas jag tills dess Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: