måndag 5 april 2010

Måndag 5/4-2010 21:40

DAG: Jaha dag igen då ja, men vi börjar som vanligt med natten. Somnade som jag skulle inatt, vid tolv tiden nått sånt. Sov sedan bra fram till tio, då vaknade jag upp men gick inte upp utan låg kvar till elva innan jag kom upp ur sängen. Då kom jag upp och fick i mig frukosten, efter detta så gick jag loss på musikdatorn. Höll på med detta fram till två tiden, då jag gav upp för idag. Sedan väntade jag bara på att klockan skulle slå tre. När den gjorde detta så drog jag till träningen. Kom hem stretchade och sedan var det middag som gällde för mig. Idag såg jag inte på mythbusters för jag var ju en timme tidigare idag. Jag såg på mina serier som jag inte såg igår, och började lite på en skräckis med. Vet inte exakt vad den heter men nått med resient eval eller nått sånt. Men jag såg bara ett par minuter idag för jag skulle testa en grej till på musikdatorn och det gjorde jag med efter middagen. Eftersom jag var en timme tidigare idag så gick jag loss på det efter middagen. Hur gick det då? Mer om detta nedan. Så mer då? Nä det var inte mycket mer än detta idag, jo en sak till. Jag laddade ner en ny mätare till ram minnet och CPU idag den mäter mer än detta och är mycket snyggare än den gamla. Det var på gadgetar jag laddade ner den men det finns inte så mycket där att ladda ner annars men skall ta en dag och gå igenom allt som finns där. Det är ju så jävla svårt att hitta sidan som vanligt när det gäller microsoft så gömmer de allt så att det inte skall gå att hitta. Om man söker något som man lyckades ladda ner en gång när det kom på mail så är det omöjligt att hitta igen om man inte har samma mail igen. Dom har en otrolig förmåga att gömma allt som de gör. Vill man hitta windows live grejorna så är det jävligt jobbigt att komma till rätt sida. Men kommer till windows live sidan men där finns inga grejor att ladda ner. Då menar jag writer och messenger och allt som går att ladda ner. Den sidan heter också nått med windows live men nått annat. Så har det alltid varit på microsoft det går inte att hitta igen om man får det på mail en gång. Så det var nog allt för idag men ses igen imonn om ni har lust.

TRÄNING: Japp körde på idag och trodde att jag hade sovit bra inatt men det var lite trögt idag. Men det kan vara för jag roterade övningarna idag, jobbigast var då bröstpressen med hantlar. Men innan detta så körde jag axlarna och jag tror att det var de som tog slut idag. Sist setet så orkade jag inte de tre sista. Vilket är konstigt jag har kört i två veckor nu och körde då andra bröts övningen innan denna då. Och då gick det bra, men då körde jag inte axlar innan. Så vi får se om detta består eller går bort med tiden. Annars får jag köra axelövningarna så jag kör axlarna med kabel och tyngd först så jag hinner vila mig. Men vi får se till nästa måndag hur det går då.

NOVELL: Nä som vanligt inget att rapportera idag…

ROMAN: Jaha så skall vi köra på imonn då ja, får då hoppas som vanligt att jag sover bra inatt. Men tränade tidigt idag så jag tror jag kan somna inatt, men det återstår att se det. Men sover jag bra så skall jag gå igång imonn. Så får vi se om jag hinner med lite musik imonn med om jag inte skall till ICA förståss.

MUSIK: Japp jag var klar för att köra idag men så tänkte jag att jag skulle se om jag kunde komma på hur man gjorde när man ändrar sin röst till en kvinna. Och det tog hela dan idag ändå kom jag inte på det. Men jag slutade till två tiden och gick då loss lite på trummorna en stund innan jag slutade helt. Sedan efter middagen gick jag loss igen en stund men det gick inte bättre då. Fan vet om det går alls med denna version jag har, eller så har jag inte kommit på hur ännu bara. Skall se imonn efter romanen om jag kan köra lite, men jag kanske måste till ICA imonn då hinner jag inte. Vi får se.

Jaha då hoppas vi på bra sömn inatt så jag kan köra på romanen imonn. Dock så är jag en timme tidigare idag så jag tror jag skall kunna somna inatt. Men jag har haft fel förr, tummarna tack. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: