lördag 10 april 2010

Lördag 10/4-2010 20:00

DAG: Jaha dag ingen men först natt då ja, somnade till tolv tiden inatt men var uppe många gånger på toan inatt. Drack för mycket vatten igen tycker nog att jag borde lärt mig nu men inte heller. Tänkte att jag dricker mer innan så blir det bra, men det gick inte alls det heller. Så en rätt kass natt med andra ord, vaknade till tio tiden men låg kvar till elva innan jag gick upp. Seden fick jag i mig frukosten och drog sedan igång med romanen till tolv tiden nått sånt. Körde idag fram till halv två då jag var klar för idag. Drog i mig en mjukis och sedan gick jag loss på träningsmaten. Efter detta så gjorde jag lite på musik men mer om detta nedan. Sedan blev klockan fyra och jag satte igång med stretchen. Rätt på denna så satte jag igång med maten. Hade idag pommes med köttbullar, men jag gjorde för lite pommes idag så jag blev inte mätt. Men det får gå för idag tar igen det imonn när det är dags att äta. Så kollade på mina inspelade serier men det nya var inte mycket att hurra för. Skall kolla nästa vecka med är de inte bättre så lägger jag ner den helt. Så efter detta så gick jag faktiskt loss på mythbusters hemsidan har aldrig varit på den innan. Kollade på klipp och surfade runt lite, skall se imonn om jag inte hinner med att kolla lite till. Men skall imonn bara dammsuga sedan skall jag köra webprogrammet så jag kommer i kapp. Måste ut och handla med imonn, tyvärr så måste jag det tar illa tid att göra detta och så är allt i butiken gammalt på söndagar och måndagar. Men måste iväg ändå imonn glömde lite sist jag var iväg. Japp det var nog allt skulle jag tro, ja det var det nog.

TRÄNING: Jaha en storstretch idag och det gick rätt trögt idag. Var rejält stel när jag körde idag, men jag satt framför datorn just innan och skulle fixa men webkamera, ja programmet alltså. Efter datorn kom upp ur sömnen så gick inte programmet igång. Men det löste sig när jag ominstallerade det, men fortfarande så kommer firefox upp när jag skall ut på internet. Skall ta en dag och ringa dem om detta det måste väl gå att ändra på nått sätt. Så vad har då detta med träning att göra, jo jag gjorde detta innan jag stretchade så jag satt länge innan jag kom igång idag. Därför var jag stel idag när jag körde. Men det gick ändå bra att köra idag även om det var lite stelt.

NOVELL: Jaha det kan hända när som helst att jag får ett brev från BBB men jag vet dock vad svaret är. Något annat hade jag inte förväntat mig, men jag kör på ändå en dag så…

ROMAN: Japp lite små seg idag men kom ändå igång tillslut så jag körde den sista personen som skulle till skolan idag. Nu är det bara han som skall hamna mitt emellan som är kvar. Så efter det så går jag igång med resten och då är berättelsen igång på riktigt. Jag trodde att jag hade gjort fel och det hade jag men det gick ändå att fixa till det tillslut.

MUSIK: Japp var rätt tidigt klar idag så jag fick lite tid över till att gå på musiken med. Fixade så jag kunde höja upp i lurarna på basen och så att jag fick upp nivån på trummorna med. Men det är ett pillande att fixa till det, sedan skall man se till att nivån inte heller blir röd. Men men det skall nog gå det med bara jag kan få båda lurarna att låta. Men jag tror att balansen ligger fel så jag fixade det sist men det höll inte idag. Men det går att fixa till det med, sedan spelade jag lite gitarr idag och det var inte så lätt. Men jag spelade till basen och kom på ett läte (får man nog kalla det) som skulle gå ihop med basen. Det är inte lätt att göra när man inte kan, så det kommer ta sin lilla tid att få igång allt. Men imonn skall jag inte göra nått mer än dammsuga och webprogrammet. (Ja vi får se hur det går med det)

Japp det är lördag och det är lotto men som vanligt får jag inte reda på svaret förrän till söndag efter bloggen. Det gäller tummarna som vanligt och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: