tisdag 20 april 2010

Tisdag 20/4-2010 20:05

DAG: Jaha sen idag igen då ja, låg på sängen idag och filosoferade och opps klockan var åtta. (nä över åtta) Men vi börjar med natten som vanligt. Somnade inte som jag ville igår utan slog igen ögonen till efter tre tiden inatt. Sov sedan rätt bra under natten men vankade alldeles för tidigt igen. Men kom inte upp ur sängen till halv elva sedan efter frukosten så var klockan tolv innan jag gick loss på romanen. Körde idag en timme bara men så hade jag sovit dåligt med så. Efter detta så la jag mig en halvtimme på sängen, var även då rätt trött. Så drog jag till ICA träffade min granne på vägen ut och vi slängde ett par ord. Sedan bar det av till ICA och handlade lite fick till och med mig en påse med godis hem. Så duggade lite lätt idag när jag gick ut men det kom inte mer idag, som tur var jag hatar när det regnar. Vet inte exakt varför men gillar det inte alls, snö går bra men inte regn. Jo jag glömde innan att jag fick ett fel på datorn med den startade om sig när jag var inne i en paus i romanen. Så detta tog rätt bra med tid av romanen. Men den startade om sig och det är samma fel med flash player som inte gör som den skall men att ominstallera den gör ingen skillnad. Men jag tror att det är den som gör att datorn inte är helt okey. Kan hoppas att en uppdatering kommer snart till den så det inte gör fel mera. Sedan när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte  jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyft men jag körde dem lite för länge idag så de var rätt torra. Men det gick ner ändå, så kollade jag på min serie idag men och jag tror att det var något fel på den förra inspelningen jag gjorde för idag så spelade den in som den skulle. Hade ju problem med att korta snuttar spelades in men inte nu längre, ett problem borta. Så vi hoppas på bättre sömn inatt så skall jag nog få ur mig mer till romanen imonn. Jo jag skulle ju lämna in mina små pengar idag men på banken men det var naturligtvis stängt på grund av tekniska problem idag. Så jag tog med mig pengarna till ICA och frågade om de ville ha och dom tog emot mina 350 i enkronor och jag fick lappar istället. Trodde inte det men tänkte jag chansar ändå när jag ändå är där. Och då fick jag över en hundring idag som jag la på lotter men jag vann som vanligt inte ett dugg. Så nu var det nog allt för idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Jaha fick mig en snabb ryggstretch idag bara annars har det varit lugnt idag. Men jag kommer igen till torsdag med mera på denna punkt.

NOVELL: Jaha idag är det tre månader sedan jag skickade in mina noveller och jag har ännu inte fått svar från det sista förlaget. Men det kommer nog snart hoppas jag, förhoppningsvis i veckan.

ROMAN: Japp det blev inte så länge idag men att jag ändå fick igång nått är jag nöjd med. Men tanke på natten och morgonen och datorproblemen, så är jag nöjd idag. Blev nått har hänt senaste tiden att jag inte fått igång nått alls dag efter träningen. Men imonn skall det nog gå bättre ändå hoppas jag.

MUSIK: Ja då är det till torsdag som jag kör här igen då ja. Tror jag skall lägga på bas till torsdag, får se hur det går då. Ni får veta till torsdags kväll runt tjugo i tio.

Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: