lördag 17 april 2010

Lördag 17/4-2010 20:09

DAG: Hu ja idag var jag rejält sen men glömde tiden idag, men vi börjar som vanligt med natten. Somnade till tolv tiden nått sånt och sov sedan inte så bra men ändå inte så illa kasst ändå. Men vaknade ett antal gånger på morgonen så jag var rätt trött när jag kom upp. Så fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på romanen. Körde idag en och en halv timme innan farten tog slut, då var klockan nära två. Gjorde inte mycket efter detta men fick i mig en mjukis vid halv tre tiden. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag igång med stretchen. Efter detta så fick jag igång middagen, hade idag oxpytt med köttullar. Ja inte många men ett par tog jag till och två mackor, men det mättade knappt nått idag så efter middagen så tog jag en lunch med. Brukar inte göra detta på lördagar men idag var jag rejält hungrig. Brukar ha ägg och bacon till min oxpytt men kan inte äta ägg därför har jag inte heller bacon hemma. Jag drog i en halv påse i pannan men blev ändå inte mätt. Men det blev bättre efter lunchen, kollade mina serier också idag hade jag tre att se. Jag ställde om schemat med på den som spelar fel om det var fel på detta får se det till måndag, nä tisdag när jag ser på det som spelades in. Får se om det spelas in små snuttar då med så ringer jag till comhem men troligen har jag inte garanti kvar så det skiter sig nog ändå. Men vi kan hoppas att det försvinner när jag gjorde om det igen, jag raderade tiden och allt och slog in den igen. Om något var fel på själva inspelningen så har jag nu raderat den och gjort nytt. Vi får se till tisdag hur detta gick, innan dess får ni ge er till tåls. Så mera då? Nä jag har inte ännu fått svar från aftonbladet om min statistik får se om man får svar alls där ifrån. Så hoppas vi på bra sömn natt så jag kan köra som jag hade tänkt imonn. Blir efter frukosten dammsugning sedan webprogram och sedan skall jag iväg till ICA och handla lite smått. Som sagt vi hoppas på bra sömn inatt.

TRÄNING: Japp som sagt så körde jag storstretch idag som vanligt på lördagar. Gick tröt idag igen men efter en stund så kom jag igen. Så det var nog inget mer att rapportera idag på denna punkt.

NOVELL: Nej inget idag heller, och kommer det något så blir det inte på en lördag eller söndag iallafall…

ROMAN: Japp lite små seg idag men kom ändå igång och körde på en och en halvtimme. Men det är rätt mycket kvar innan jag går över till Adam igen måste gå igenom alla men lite så jag har nått att bygga på sedan. Skall en kortis tillbaks igen till Adam och lägga in en grej så skall jag gå in i skolan igen. Hon som snuddade vid det som delade verkligheten och det som de befinner sig i skall gå ner och kolla efter Adam och se varelsen. Hon tror att det är antikrist för hon tror på gud. Sedan skall jag till huset och det som händer där, för att sedan gå tillbaks igen till Adam när han tar sig upp ur den gråa geggan och in i skolan. Japp nått sånt skall det blir tänkte jag, men inte förrän till tisdag igen om allt går som jag vill.

MUSIK: Nä idag har jag inte gjort ett dugg men den datorn. Därför finnes det intet att rapportera idag.

Japp sen är jag och det är lördag igen då ja och då är det tummarna som gäller för mig. Annars har jag bara detta att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: