onsdag 21 april 2010

Onsdag 21/4-2010 20:05

DAG: Jaha sen idag med blev väldigt seg efter middagen. Men nu till natten igen, somnade någon gång till ett tiden igår glömde ta tabletterna igår i tid. Sedan sov jag rätt dåligt inatt med många vak. Kom upp idag till elva tiden nått sånt men kom inte igång med romanen förrän till ett tiden. Morsan ringde till tolv tiden och sedan tog det en timme att komma igång igen. Så jag skrev idag bara en timme innan jag fick ge upp. Så efter detta så fick jag sticka till apoteket glömde det igår när jag var ute. Så efter detta så kom jag hem och fick i mig en mjukis och så var det middag. Hade idag karréer med ris, men lyckades koka riset lite för läge så det var rätt torrt idag. Men det var ändå gott så kollade på teven som vanligt när jag åt. Och digitalboxen hade gjort fel igen så jag ringde till comhem och jag skall skicka in den så får de kolla på den. Det skulle komma ett sms när det var klart att skicka in den. Blir då utan box ett tag tills den är fixad men det får gå ändå då. Är illa seg idag låg på sängen och det var nästan så jag somnade idag. Kan då hoppas jag somnar lika lätt inatt, och sover hela natten plus morgonen med. Så en mini blogg idag tror jag visst att det blir men jag är seg idag så det får vara nog.

TRÄNING: Japp bara en ryggstretch idag men tills imonn så skall jag köra på igen hoppas jag.

NOVELL: Nä inget idag heller på brev fronten men det kommer nog denna vecka tror jag.

ROMAN: Japp körde ändå idag för var inte så trött imorse även om jag var lite seg så var det inte så farligt. Kom fram tills Adam såg varelsen sedan skall jag in i huset nu ett tag.

MUSIK: Ja vi får se hur det går imonn då med detta. Skall då lägga på basen tror jag att det blir ni får veta imonn mer.

Jaha det är onsdag och det är lotto så jag hoppas att ni håller tummarna som vanligt så kommer det nog smälla till idag. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: