söndag 4 april 2010

Söndag 4/4-2010 20:01

DAG: Jaha skall vi gå till natt igen då, men då fredag lördag först. Sov rätt dåligt denna natt, men drack ett par öl för mycket skulle jag tro. Natten till idag var dock bättre, somnade rätt tidigt och vaknade inte alls så många gånger under natten. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan lyssnade jag på musik fram till två då jag såg klart en film på teven sedan stack jag till spårvagnen. Stannade på korsvägen och köpte lite nya lotter, köpte två lotter till mig och morsan och farsan. De vann inte men jag fick 50 på en lott och 50 på en lott till och tjugo på en tia lott jag fick av morsan och farsan. Så jag tog fyra triss och två tia lotter, skall skrapa den efter bloggen. Så när jag kom hem så satte jag in maten och så drog jag med en gång till ICA för att handla. Köpte lite smått och gott och sedan hem, väl hemma så packade jag upp och fick igång middagen. Fick med mig middag idag karréer med potatis och sås, det var väldigt gott och kollade på mina serier som jag spelad in när jag var borta. Det var från torsdag och fredag så jag har inte hunnit se på alla än. Sedan när klockan slog sex så fick jag i mig lunchen, som jag också fick med mig från morsan. Lite stekt kyckling och rödpaprika struntade i keso idag för det var rätt mycket kyckling. Så var det med det, kollade just på en serie skall se klart den efter bloggen sedan skall jag nog vänta med resten av det jag har inspelat. Kommer få två nya imonn men skall nog hinna med att se till tisdag hoppas jag. Jo så är det lotto igen, och jag hoppas att ni nu vet vad som gäller när det gäller lotto, ja just det tummarna tack. Så ja, det är gym och lite musik imonn så gäller sedan kommer jag hem en timme tidigare imonn. Så jag skall nog hinna se en serie då också. Ja det var nog allt för mig idag, vi ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha träning imonn då men en timme tidigare då. Kan hoppas att jag vaknar tidigt imonn då så jag kan äta redan till tolv imonn. Men vi får  se hur natten förflyter.

NOVELL: Nej inget här som vanligt…

ROMAN: Ja då är det tisdag som gäller då för mig igen på denna punkt. Alla har inte kommit fram till skolan än, och jag funderar om jag inte skrivit lite fel ändå. Men skall läsa igenom det så skall vi få redan på det. Skall skriva till tisdag och sedan läsa det jag skrivit så jag fått det rätt. Känner på mig att jag fått något fel, men vet inte vad ännu.

MUSIK: Jaha som jag sa här under så skall jag köra tills imonn då men bara förbereda imonn. Skall köra till torsdag om allt går bra men det är rätt mycket att få till så vi får se hur det går med det.

Lotto tummarna för det tack, och om det inte går bra så tummarna för mina lotter. Jag känner på mig att något skall jag få, även om det är lite så. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: