torsdag 29 april 2010

Torsdag 29/4-2010 21:42

DAG: Jaha äntligen en lite bättre natt då ja, det var ett tag sedan nu. Somnade till tolv tiden nått sånt och sov sedan ända till tio imorse innan jag vaknade. När jag slog upp ögonen så var jag inne på toan sedan tänkte jag ligger till elva innan jag går upp. Så gjorde jag med kom upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Satte igång musikdatorn med på samma gång, och efter frukosten så gick jag loss på musiken. Körde idag fram till tre tiden men stoppade ett par gånger där emellan. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Det gjorde den idag med och jag drog till träningen, och jag var pigg idag men det hjälpte inte riktigt idag ändå. Mer nedan. Så kom hem och stretchade och sedan var det middag, och vanlig teve. Såg på nått som jag aldrig sett innan nått polis sånt under tiden jag åt. Men inte mycket att se ändå såg jag nästan hela. Så efter detta så diskade jag och så fick jag i mig mina tabletter, omega3, vitamin och så sömntabletterna med till halv tio. Så ja sov bra men det hjälper inte om man sover kasst alla andra dagar. Vi får hoppas det löser sig såsmåning om en vacker dag, som det brukar stå i sagorna. Japp mer då? Nä mini blogg idag tror jag visst att det blev men inte mycket gjort idag. Kommer igen imonn med mera, strunt.

TRÄNING: Jaha bra sömn natt men ändå rätt trögt på gymmet. Ja det gick bra på tyngderna idag men på intervallen så tog det emot som fan. Men det är en hel vecka med kass sömn så blir det så. Förra veckan så gick nog intervallen bra om jag inte minns fel, men då sov jag bättre med. Så en dags sömn räcker inte om jag skall kunna köra som jag vill. Vi hoppas på bättre sömn.

NOVELL: Nej inget att rapportera idag heller…

ROMAN: Japp då köra vi igen imonn då men vi hoppas på bra sömn och tidigt sömn inatt. Men det brukar inte bli det efter träning, så vi får se.

MUSIK: Japp körde idag kom igång och skulle då lägga till piano på låten men det sket sig. Problemet är att jag inte hör pianot, så jag måste utan att höra musiken lägga på ackord eller slinga eller nått sånt. För när jag köra igång musiken så hörs inte pianot alls. Så jag har pillat med detta hela dan idag, vridit på alla rattar men inte lyckats ställa om det. Men jag lyckades med att få ljudet att höras i båda hörlurarna. Först trodde jag att det var bussarna som inte var rätt. Men det spelade ingen roll hur jag ställde om dessa men så kom jag på det. Trodde för att jag spelade in mono att det bara ena sidan som behövdes ställas in, men så var det inte så tillslut så fick jag igång det ändå. Men mer än halva tiden som jag körde gick åt att försöka fixa till det ena eller den andra. Dock få fick jag hela låten klar, men kan inte lägga till mer för det hörs inte, och jag fick lägga dubbelt av vers för det var kort om tid att sjunga till det så jag dubblade det. Vilket betyder att låten nog nu är 6 min lång, innan så var den uppe i 3.06 så nästan dubbelt skulle jag tro nu. Så någon sång kunde jag inte få till idag efter som jag inte hörde den när jag sjöng. Kan dock säga att jag sjöng lågt, dock så låter musiken högt mot pianot hur fan man ändrar det. Ja ja kommer nog på det med en dag. Låten är klar men jag vill ha lite piano på den med men då måste jag höra det när jag spelar. Mest är nu tekniskt som skall ställas in, men det skall nog gå såsmåning om.

Och nej jag vann inte nått på lotto, men det är som det brukar så inget nytt under solen. Det är dags för att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: