torsdag 22 april 2010

Torsdag 22/4-2010 21:42

DAG: Ja och som vanligt börjar vi med natten, som var rätt bra även om jag vaknade redan till åtta imorse. Men jag låg kvar till tio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och slog på musikdatorn. Sedan efter frukosten så gick jag loss på musiken. Körde idag fram till två tiden men startade upp igen och körde då fram till tio i fyra idag. Så det var två pass idag på musiken. Sedan rätt på idag drog jag till träningen. Tränade och kom hem och stretchade sedan var det middag. Och lite teve igen som vanligt, och som vanligt var det mythbusters som gäller. Även om det som vanligt är repriser som jag ser om igen. Men till söndagar så kommer nya avsnitt om jag inte minns fel nu. Idag testade om de kunde spränga en bli med en enorm subwofer (jag erkänner jag kan inte stava till det men nått sånt är det) men det gick inte som de ville. Så mer då? Tvätt imonn skall ut med och köpa lite till från ICA. Och så måste jag köra lite webprogram imonn mellan tvätten. Jag skall inte bort på söndag det blir nästa söndag det så jag måste ta igen det tills imonn. Så har jag redan läst en timme när jag sedan drar på nästa söndag. Måste köra detta nu innan så körde jag när jag hade tid över men det går inte så bra för då är det tidspress och jag läser inte noga då. Men söndagar är bra för då är det bara dammsugning som jag har på listan. Jo imonn måste jag också göra kycklingen till träningen, skall göra sex ben imonn så räcker det i tre veckor. Köpte för ett par dagar sedan en påse så jag har hemma. Kör jag det imonn så skall jag nog hinna med webprogrammet med hoppas jag. Annars så kör jag kycklingen på kvällen efter trätt och allt så har jag tid till webprogrammet med. Så mer? Nä inte idag men tur är att jag inte skall göra nått imonn mer än tvätt då, kan sova rätt dåligt inatt utan att det gör så mycket. Bara jag piggnar till tills jag skall köra webprogrammet bara så är det lugnt.

TRÄNING: Japp var rätt pigg idag när jag vaknade sov som sagt bra under natten idag. Och det gick väldigt bra på gymmet med idag. Det gick fort och jag hade bra tempo på intervallen med. Vi kan bara hoppas att jag sover lite bra i fortsättningen med så kommer det gå strålande att träna. En bra dag för träning.

NOVELL: Nej inte idag heller så fick jag något svar på posten. Får se imonn då men det kan ju hända att det tar lite längre tid än tre månader att skicka svar.

ROMAN: Ja denna punkt kommer till lördag om allt går som det skall. Imonn är det som sagt tvätt som gäller.

MUSIK: Jaha gick igång rätt tidigt idag redan till elva tiden så gick jag loss på musikdatorn. Började idag med att lägga bas på refrängen. Sedan kom jag på att gitarren måste bort så jag tog bort den och när det var gjort så fick jag ta bort basen med. Men jag la ner till två tiden men tänkte ah jag inner nog med det ändå. Så bara en lite stund senare så startade jag upp det igen. Tog då bort gitarren och sedan basen på allt jag hade gjort. Hade lite problem med att kopiera idag men kom så småningom att jag kan dra ihop allt så är det mycket lättare. Ja jag har sagt att jag inte behärskar programvaran ännu så jag lär mer och mer med tiden. Så och nu är det inte samma låt som jag började med utan en helt annan. Så kan det bli, men problemet är att jag hör en gitarr som jag tycker är okey. Men det finns inga instrument som passar till den sedan, de går inte ihop med den alls. Så skall jag också säga att jag tror att jag har spelat lite fortare på refrängen än på versen. Och jag vet det finns metronom men den hörs inte så bra när jag tar på mig lurarna. Det kan också vara att jag spelar fler slag med bastrumman som gör att det hörs som om det går fortare. Vi får se hur det är med det till måndag, skall räkna den dan så skall jag veta men det kan vara en hörselhallo som sagt. Tror att det är samma takt ändå men vi får se hann inte med det idag för klockan var nära fyra när jag la ner andra gången. Men det skall nog kunna bli en låt tillslut ändå tror jag, sedan hänger det på min sång. Men jag tror det kommer låta illa, vi får se.

Japp en bra dag idag vi hoppas på det samma tills imonn även om träningsdagar gör att jag sover lite kasst. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: