söndag 18 april 2010

Söndag 18/4-2010 20:05

DAG: Jaha sen igen då ja, glömde tiden idag med. Men vi börjar med natten som vanligt. Somnade någon gång till tolv tiden igår, sov sedan så där under natten. Men vaknade till morgonen ett antal gånger, så det blev ändå inte så bra sömn. Kom upp ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten till tolv nått sånt. Efter detta så dammsög jag och så gick jag loss på webprogrammet. Då var klockan ett tiden när jag började med detta. Hann med två timmar idag för det jag gjorde var lätt och jag kunde det mesta. Det tog en och en halv timme att gå igenom detta då var klockan halv tre. Jag drog då på stubben till ICA och handlade, rätt kallt idag ute mot vad det har varit innan. Så när jag kom hem så kom jag på att jag inte tog med mig soporna på vägen ner så jag kastade in pommes:ena i frysen sedan drog jag ner och tömde soporna. Och jag slängde också kartong och plast som jag samlat ett tag nu. Sedan var det upp och ställa in allt sedan drog jag i mig en mjukis och satte på samma gång igång med middagen. Hade idag kotletter med klyftisar, det var gott det och jag blev rätt mätt på det med. Hade inget att se idag på teven så jag spanade på allt möjligt. Sedan till sex tiden så drog jag i mig en lunch idag med. Jo så hade jag problem med att ta emot mail i mobilen med men jag ringde en dag till dem och de sa att jag måste till butik för att fixa detta. Men jag laddade ner inställningarna igen och då fungerade det som det skulle. Dock har jag ingen aning om vad mitt lösen ord är nu heller. Och jag har nu tre mailkonton på mobilen, men jag fick igång det ändå. Kan inte fatta dock hur man får bort de kontona jag inte vill ha. Men det gör inget att de är där så det är lugnt ändå. Så mer då? Jo på webprogrammet har jag nu kommit fram till själva CSS-koden nu blir det jobbigt nästa timme. Idag gick det fort och jag fattade allt men det var för att det var sådant jag gjort innan. Så till näst nästa söndag så går jag igång med det skall bort nästa söndag. Men egentligen skulle jag nog vara hemma och läsa på det, men till fredag så är det tvätt och jag hoppas jag kan köra en timme den dagen så tar jag igen för söndagen. Vi hoppas på detta, skall göra kycklingen med till fredag, så får se om det finns tid. Vi hoppas på det bästa att jag hinner med det. Så får vi se om jag inte betalar bredbandet redan denna månad. Denna månade så skall jag inte köpa mat så jag har mer över. Nästa månad skall jag köpa mat och då blir det mindre pengar över. Så om räkningarna inte blir allt för höga denna månad så tar jag bredbandet denna månad. Jo jag mailade min trumkompis idag med så får vi se när vi möts. Han mailar tillbaks med tid och plast, hoppas jag.

TRÄNING: Jaha då är det träning imonn igen då ja, sömnen är som vanligt viktigast när det gäller träningen. Så vi hoppas på den. Körde bara en ryggstretch idag inget mer.

NOVELL: Japp det borde komma ett brev till nästa vecka någon gång. Till den 20è så är det tre månader som gått, även om jag vet vad svaret blir så är det lite spännande att kolla brevet ändå. Men jag skriver på ändå en dag skall jag lyckas, hoppas jag. Den som lever får se…

ROMAN: Då är det tisdag som gäller för denna punkt. Men det är ju dag efter träning så fan vet hur det kommer att gå. Men jag hoppas att jag inte skall ut, jo jag skall ut till tisdag och lämna in kronorna till banken. Så jag måste sova bra om jag skall hinna med allt, vi hoppas på det.

MUSIK: Ja då kör jag imonn då, skall ta bort gitarren och lägga något annat. Vad det blir vet jag inte ännu, har inte lyssnat på alla gitarrer. Skall gå igenom dom imonn så får vi se vad jag lägger till. Men slingan jag nu spelar låter som en annan låt så den måste bort. Ni får kolla in imonn och se vad som hände.

Jadå var det söndag igen och jag skall kolla om jag vann nått på lotto. Tummarna tack! En bra dag idag. Nu återstår det bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: