onsdag 7 april 2010

Onsdag 7/4-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade bra inatt men sov sedan inte bra där efter. Vaknade otal gånger och sist till tio men låg kvar till halv elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten sedan så gjorde jag inte ett dugg fram tills klockan slog tolv. Då begav jag mig iväg till min lille kompis, stannade på vägen och tog ut lite pengar med. Det var slut i plånboken, så jag fyllde på lite idag. Åkte dit med vagnen och gick sedan hem, det var väldigt varmt idag. Men en trevlig tur hem, kom hem till halv tre tiden och drog då i mig en mjukis. Sedan gick jag igång med middagen, jo jag fick ett brev idag med, men mer om detta nedan. Hade idag köttfärssås med spagetti, och det gick illa fort att göra idag för jag hade såsen klar bara att värma. Så kollade på min serie, kommer bara en om dan nu när den andra gav upp. Och åt min lilla middag, sedan efter det så gick jag loss lite på musikgrejen. Mer om detta nedan. Kollade på teven med när jag åt lunch, men jag fick ta knäckebröd idag hade inte annat. Skulle nog ha köpt idag om jag kommit ihåg det. Japp det var nog allt för idag det. Igen kommer en mini blogg men det har inte hänt så mycket idag. Jo lite till har hänt men inte på denna punkt. Jo jag hittade lite till musik på spotify idag jag hörde på radion vad de hette och sökte efter dem idag. Så hittade jag mer musik som fanns på deras sida, andra artister alltså. Så ringde jag att de skulle dra mer skatt så nästa år hoppas jag att jag inte får restskatt. Men det blir nog som vanligt det ändå. Nej det var allt för idag det.

TRÄNING: Jaha då var det träning igen imonn då, kan bara hoppas på bra sömn inatt. Får hoppas att tabletten tar ikväll så skall det nog gå bra. Men jag har som jag sagt roterat övningarna så lite tungt kommer det nog att bli.

NOVELL: Japp idag har jag något att berätta för er sa ju att det snart har gått en månad och jag fick ett brev idag från ordfront. De sa nej som jag visste att de skulle göra, och jag förväntar mig samma svar från BB. Men jag skriver oförtrutet på gäller att hålla igång annars blir det inget skrivet.

ROMAN: Jasså dagen som gäller nu är lördag för denna punkt. Torsdag är träning fredag är tvätt, så lördag skall det gå igång. Kommer nog inte bli mycket bättre än mina noveller men tillslut så skall jag lyckas, det hoppas jag iallafall.

MUSIK: Japp jag och min lilla kompis kom på att det lättaste att göra är att ladda hem annat gratis program och fixa till sången i detta sedan ladda över till cubase. Men jag kommer köra första låten men bara min röst för att se om jag kan överhuvudtaget. Så mer? Jo jag satte mig idag efter middagen och skrev ner texten till låten. Jag måste jobba lite med den men den är nästan klar. Frågan är om jag skall rimma eller inte, rimmandet ger det lite mer flyt men just nu rimmar lite men inte allt. Får se hur jag gör med det sen till torsdag. Nu när jag har texten kan jag ta ut melodin till det och sedan skall jag lägga på basen tror jag. Vi får se hur jag gör till torsdag kanske blir tvärt om ändå tillslut. Men jag är redo att gå igång.

Japp det är onsdag och det är lotto så tummarna igen så kommer vinsten snart det känner jag på mig. Tills imonn säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: