fredag 9 april 2010

Fredag 9/4-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då som vanligt, somnade någon gång till ett två tiden och sov rätt bra sedan. Men det blir ändå rätt lite sömn så när jag vaknade till tio så låg jag kvar. Kom upp ur sängen till halv tolv tiden då jag bara fixade till mig och sedan drog jag ner till tvätten. Sedan så åt jag frukost och till 45 minuter senare så drog jag ner och hängde upp den samma. Efter detta äventyr så stack jag till ICA och handlade lite, ja lite det gick på 330 spänn idag. Men då har jag köpt träningsmat för fyra veckor och sedan träningsmiddag för åtminstone två veckor. Så köpte med min en påse med bilar salta bilar, det var gott mos. Nu har jag 800 att leva på fram till den 25è och det skall nog gå bra hoppas jag. Så efter detta så la jag fram kycklingen på diskbänken och gick igång med middagen. Ja jag var faktiskt nere och hämtade tvätten innan detta med. Jag tvättade ett par brallor idag med men de tog jag med upp efter de hade tvättats. Och torkade här uppe så jag slapp att använda torktumlaren. Hängde upp dem så det är torra tills imonn. Hade idag karréer med ris idag, var väldigt gott. Så efter det så glömde jag av kycklingen så när jag var klar med middagen så drog jag in den i ugnen. Och då var det dags för lunch på detta vände kycklingen efter lunchen så jag skall till halv nio ta ut dem. Så får de stå och svalna på diskbänken, tills jag kan lägga in dem i kylen. Jag minns inte om jag har sagt detta men min realplayer startar varje dag klockan 22:00 var uppe på hemsidan och det var fler som hade samma problem, så jag drog ett mail om det. Jag får inget svar men förhoppningsvis så rättar de till detta problem med tiden. Vi får se hur det går. Så såg också på min serie idag två avsnitt idag då eftersom jag inte såg igår. Men får mer idag två stycken tror jag att jag skall spela in, ja det är på automatik så de går in idag hoppas jag. Så mer då? Näj inte mer idag kommer inte på mer just nu iallafall, så jag kommer igen imonn då om ni har lust att titta in.

 TRÄNING: Jaha träning ja gick som jag sa lite trögt igår men det kan bero på att jag hade högre tempo igår. Men annars känns det bra. Redo att köra igen till måndag.

NOVELL: Nej inte nått idag inte…

ROMAN: Jaha då skall jag gå på det igen tills imonn då ja. Skall gå loss på de två sista i skolan sedan skall berättelsen gå igång på riktigt. Har storyn på de i huset men inte på de i skolan. Dock har jag en story skriven som jag skall gå efter, vad jag menade så har jag förra gången jag skrev den inte med nått alls i skolan. Så det fick jag hitta på från noll, men vi får se hur det går imonn.

MUSIK: Japp skulle ha gjort lite idag men gav upp hade annat att göra. Men till söndag kanske kan jag gå loss lite men det beror på hur det går med webprogrammet. Jag måste förstå det denna gången så det kanske tar tid. Och i så fall är det måndag som gäller på denna punkt. Men jag tror jag kör basen hela låten innan jag lägger på mer så är allt klart för att köra sedan.

Ja glömde säga i torsdags om jag inte minns fel att jag inte vann på lotto. Men det är som vanligt så det är inget nytt där inte. Men idag har jag kommit fram till slutet och jag skall säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: