torsdag 15 april 2010

Torsdag 15/4-2010 21:40

DAG: Japp äntligen en bra natt, dock så vaknade jag ett antal gånger under natten men somnade nästan med en gång efter så. Vaknade till elva tiden men hade då vaknat ett par gånger innan detta men som jag sa somnat om igen rätt snabbt. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på musiken, startade datorn redan när jag gick upp så det var klar för att användas med en gång. Körde på idag fram till två tiden med detta sedan så gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag drog till träningen. Jo jag startade upp musikdatorn igen en gång och lyssnade på det jag gjorde idag, annars gjorde jag ingenting idag fram till fyra. Så till fyra så kom jag på att jag inte packade väskan idag hade fullt upp med musiken idag. Så jag packade den just innan jag stack idag. Körde på med träningen och sedan hem stretch och sedan träningsmiddag. Kollade på mythbusters igen som vanligt men det var gamla avsnitt igen. Men var hemma tidigt idag det gick fort på gymmet idag. Så mer? Bra dag idag mot igår då, men det blir gärna bra när jag sover bra så. Imonn är det roman som gäller sedan skall jag ut till apoteket och handla lite med tror jag att det blir. Så vi får se hur jag sover inatt, detta bestämmer dagen imonn. Kan hoppas att jag somnar till ett tiden nått sånt då blir dagen bra imonn, drar det ut länger på tiden så blir det en kass dag imonn. Vi får se vad som händer. Jo jag vann inte en spänn på lotto igår, men det är som vanligt så det är inget nytt. Men till lördag då smäller det, det känner jag på mig. Tummarna tack!

TRÄNING: Japp en bra natt och en bra träning med gick illa snabbt idag ändå slarvade jag inte mycket alls idag. Men jag satte högre tempo idag än vad jag brukar göra, och det gick bra att lyfta ändå. Brukar annars gå lite trögt om jag sätter för högt tempo men inte idag. Pigg var jag och bra tempo hade jag så jag var klar innan sju idag brukar köra till tio över eller längre på torsdagar. Så kan det vara när jag sover bra, hade velat att detta var så alla dagar men man kan inte få allt här i världen. Men en strålande träning idag, det gick lätt och snabbt.

NOVELL: Ja som vanligt inte att rapportera idag heller…

ROMAN: Jaha igår innan jag somnade så hann jag tänka ett bra tag på vad jag skulle skriva så jag har rätt mycket att gå på nu. Även om detta jag har inte kommer förrän längre fram så finns det mer. Sedan måste jag också läsa mer så jag kommer i stämning och får idéer hur jag skall skriva. Gjorde inte det alls mycket när jag skrev novellerna hade inte tid till det men det måste göras om man skall få till det. Ett måste om man skall kunna skriva en bok, så säger iallafall Stephen King och jag tror honom. Men får mycket inspiration av att läsa så det måste till, annars så blir det inget bra. Ja jag får nog inte till det ändå men ni om ni skriver, så är det alltid bra att läsa så mycket man kan även undertiden man själv skriver. Imonn får vi se hur det går, hänger som vanligt på sömnen hur det går. Men om allt går bra så kör jag imonn.

MUSIK: Jasså musik då ja, började dagen med att radera allt jag hade gjort och började från början. Som jag sa tror jag så började jag med trummor idag och det gick väldigt bra. Jag la en vers och ett mini brake idag och så la jag på lite gitarr med. La till och början tre takter men la till en extra takt sedan för det blev lite trångt. Då la jag till mini braket på slutet av varje vers, efter detta så limmade jag in tre av dessa till det tre första verserna. Jag har lärt mig rätt mycket idag med om att limma och klistra ihop det hela. Och jag redigerade till och med ett par noter i midinoterna så det blev rätt tillslut. Men när klockan slog två så la jag ner för idag. Skall köar igen till måndag då skall jag lägga till refrängen och komp till detta. Men jag tror jag måste lägga lite längre refräng så jag kan lägga till kör på det, just nu går det rätt snabbt att sjunga versen och det finns inte tid att lägga på nått på den. Så vi får se hur det går till måndag om jag kan få till nått som låter bra. Men det låter mycket bättre när jag har trumkomp att spela till skulle gjort detta från början. Men man lär av sina misstag, säger dom.

Jaha en bra dag idag på det hela taget, kan hoppas på det samma imonn men tror det blir segt att somna brukar vara det. Och att träna tidigare hjälper inte har testat det innan. Men en dag så slipper jag mina sömn problem så då kan jag göra som jag vill. Kan bara hoppas att den dagen kommer snart. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: