måndag 19 april 2010

Måndag 19/4-2010 21:41

DAG: Jaha börjar som vanligt med natt då ja, somnade till tolv tiden igår men sov sedan så där under natten. Värsta var att jag vaknade till morgonen med ett antal gånger tyvärr, men jag kom upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med musiken. Körde på med detta fram till halv tre tiden idag då jag gav upp för dagen. Efter detta gjorde jag som vanlig inte ett dugg fram tills klockan slog fyra. Då drog jag till träningen. Tränade och sedan hem för stretch och sedan middag. Kollade på teven lite men som vanligt så var det repris av mythbusters, men jag kollade ändå. Tror att de nya avsnitten kommer på söndagar om jag inte minns fel, men det får jag se imonn när jag kollar mina serie, nä min serie. Så mer då? Jo min kompis från Peru fyller år imonn skall skicka ett kort som jag brukar. Har inte hört av henne på många månader men hon började på nytt jobb och fick andra arbetstider så det sket sig med att träffas på messenger. Så ändå mer då? Nä det var inte mer idag på denna punkt lite mer hände men då på musik. Men det får ni veta nedan. Nu säger jag hej för idag. Kortblogg idag…

TRÄNING: Ja kass morgon men inte på gymmet idag gick riktigt bra idag. Till och med på intervallen hade hög fart idag på den med. Trodde nog imorse när jag vaknade om och om igen att det skulle gå trögt men inte. Gick bra idag, och som jag sa så hade jag hög fart på intervallen med det var ett tag sedan nu. Det är rätt konstigt detta med intervallen men ibland är det skit trögt och ibland går det rätt lätt. Undrar vad det beror på?

NOVELL: Nej inte idag heller har jag fått nått brev, imonn har det gått tre månader sedan jag skickade in det. Det borde komma snart tycker jag ändå. Vi får se imonn om det kommer.

ROMAN: Japp då skall jag köra imonn är det tänkt, men det hänger på sömnen som vanligt. Sedan måste jag till banken imonn med så det måste jag hinna med. Så vi får se hur sömnen blir och hur dagen blir efter detta. Vi hoppas på bra sömn.

MUSIK: Jaha tanken var att ta bort gitarren men jag sket i det. Jag hittade inget att ha istället för den. Det finns inte många gitarrer som jag vill använda så den fick vara kvar. Idag la jag refrängen och så kopierade jag resten över till det andra. Jag har äntligen lärt mig hur man gör, så det har jag lärt mig idag. Jag la på trummor två gånger för jag spelade fel idag, fick göra om det igen så blev det bra. Sedan så la jag gitarren till refrängen och kopierade den med. Jag spelade in sex takter till refrängen men fick lägga det dubbla för att jag skulle hinna med texten jag har skrivit. Det är inte det lättaste att göra låten när jag inte har något klart, jag hittar på undertiden jag kör. Så de sex takterna jag la räckte inte alls då dubblade jag det istället. Det är rätt svårt att göra musik och det låter så jävla illa det jag gjort. Men det finns inte instrument som jag vill ha och jag har en egenhet att spela i takt. Ja hur skall jag förklara detta då? Spelar jag fyrtakt så spelar jag musiken i fyra takter, och en gitarrist spelar inte i fyrtakt när han spelar på gitarren. Men jag kanske lär mig med tiden. Hoppas att det gick fram det jag menade med takten i fyrtakt. Om takten är ett två tre fyra och gitarristen spelar på ett två tre och fyra så låter det där efter med. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar men så är det jag är trummis och spelar instrument på samma sätt som jag spelar turmmor. Så det låter inget vidare men som jag sa så låter trummorna bra och så får vi se om sången kan blir bra den med. Vilket är föga troligt om ni frågar mig, vi får se vad som händer när det blir klart.

Så ja dagen är till ända och jag vann inte nått på lotto igår heller. Men jag kommer igen imonn med mera strunt som vanligt. Till dess Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: