onsdag 28 april 2010

Onsdag 28/4-2010 20:01

DAG: Jaha en kass dag idag men en kass dag börjar ändå alltid med en kass natt, så till natten. Somnade inte som jag ville igår fick ett samtal just som jag skulle lägga mig så somna gjorde jag inte efter det. Sov sedan i en timmes pass fram till tio imorse, tänkte då jag ligger i en timme till innan jag går upp. Men vaknade till tolv tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan någon gång till ett tiden så satte jag igång med romanen höll på idag fram till två tiden innan orken tog slut. Drog då iväg till ICA för att handla lite fick med mig en påse med chips idag, på nått sätt. När jag kom hem så drog jag in en mjukis i kroppen därefter så gick jag loss på middagen. Hade idag karréer med pommes, var väl så där om jag skall vara ärlig men det gick ner ändå tillslut. Så efter detta så gjorde jag ingenting fram tills det var dags för lunch. Kollade lite på teven nått program som jag inte sett innan om polistekniker csi eller nått sånt var det. Såg faktiskt klart detta innan jag diskade men inte mycket att se om jag skall vara ärlig. Så har inte gjort mer idag, men det har varit en kass dag med så inte mycket att rapportera idag inte. Men jag kommer igen imonn med desto mera.

TRÄNING: Japp då hoppas vi på en bra natt igen då ja. Så skall vi se hur den dagen går då, sover jag går det nog bra skulle jag tro.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Ja fick ur mig lite idag ändå trotts kass natt men inte så mycket är jag rädd. Får hoppas att trenden vänder och att jag sover bättre nu efter detta hoppas jag på.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn då, om jag skall gå på med mera eller om jag skall testa att prata in texten så jag kan se hur det håller i tempot. Jag är rädd att jag måste göra versen längre och så även det andra tror det går lite fort i verserna. Men vi får se imonn hur jag gör med detta skall testa lite. Men jag tror jag skall köra lite trummor imonn med så jag håller det igång.

Japp det är onsdag och det är lotto igen som gäller skulle sitta gott med lite stålar så håll tummarna. Jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: