onsdag 31 mars 2010

Onsdag 31/3-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår. Sov sedan så där under natten, men rätt bra ändå, men jag vaknade ett par gånger under natten. Sedan mot morgonen så slog jag upp ögonen till fem tiden. Men lyckades somna om igen trotts att det tog emot. Så sov jag sedan till sju men då kunde jag inte somna om igen. Så jag tog på lurarna fram till nio tiden då åkte de av igen. Och jag somnade om igen men bara en timme i stöten, fram till elva. Då tog jag mig upp och gick loss på frukosten. Efter detta så kollade jag mailen men inget hade kommit. Så jag drog igång med romanen, körde bara till ett idag för jag kände mig lite jäktad. Sa till killen att jag skulle vara klar till ett två tiden i mailet. Sedan till två tiden så kom ett mail och jag gick loss på musikdatorn. Men mer om detta nedan under musik. Sedan körde jag på med detta fram till tre tiden då jag drog igång middagen. Hade idag karréer med ris var väldigt gott idag. Efter middagen så gick jag igång igen på musikdatorn. Sedan hade jag avbrott till sex tiden för lunch, men jag kunde inte äta vanligt lunch idag för jag kom inte iväg till ICA idag. Så jag får spara det tills imonn när jag skall träna. Kollade på mina serier idag när jag åt, och lite till när jag åt lunchen. Men då på tunnlar i Chicago eller nått sånt var det, jag har sett det förut men såg ändå lite idag med. När jag knaprade i mig mina mackor, blev bara torra mackor idag till lunch. Så sedan drog jag igång en skann på musikdatorn med när jag satt och åt lunch. Kommer ju vara avstängd till fredag då jag inte är hemma. Så jag körde skannern idag istället. Skulle också ha ringt ett samtal idag men det blev inte av så jag får göra det imonn när jag vakar. Så får jag förhoppningsvis iväg brevet imonn då eller kanske till nästa vecka. Det beror på vad de säger om det. Så mer då? Ja en rätt bra dag idag trotts lite skakigt runt två tiden nått sånt. Rätt bra sömn med trotts att jag vaknade tidigt så var det okey. Men lite kort tid att skriva bara annars har dagen gått bra idag.

TRÄNING: Jaha då skall vi köra imonn då ja, sömnen som vanligt gäller för mig. Men mest morgonsömnen då får jag den kan jag sova rätt kasst på natten med. Och jag tror att det släppt i ryggen med men det återstår att se när jag kör rygg imonn.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Japp äntligen lite skrivet idag då ja, dock blev det inte mer än en timme idag. Men jag fick klart de två jag började skriva om för ett bra tag sedan nu. Så jag kan gå loss på två nya nästa gång jag kör då. Blir väl till tisdag då skulle jag tro. Eftersom jag skall till morsan över påsk.

MUSIK: Jaha mina farhågor besannades inte idag, pust och stön för det. Men jag gick loss på musikdatorn idag vid två tiden och fick då ett mail som sa. Jag har aldrig varit med om detta felet innan. Då tänkte jag att jaha då blir det som jag trodde. Jag gjorde det han sa och mailade sedan tillbaks igen. Det tog tid innan mailet kom åter men då stod det att jag skulle kolla mina audio inställningar. Men det var ju midi som inte spelades in, så jag mailade det tillbaks. Han trodde det var audio som var fel på, när han fick att det var midi så sa han gör så och så var det kart. Så ja jag har fått igång det mot alla odds. Men om jag inte minns fel så skrev jag midi i första mailet, men jag kan ha fel, men tror att jag gjorde det. Så imonn skall jag gå loss på första kompositionen testen 1 har den fått till namn. Men jag skall också maila tillbaks en gång till med lite mer frågor till killen med. Som jag inte fick ur mig idag under dan. Men nu är det klart för att köra, får se hur det går då. Ibland skall man ha tur…

Japp och vi hoppas på tur igen idag när de drar lotto så jag kan kamma hem lite påskpengar med, skulle va gott mos det. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: