lördag 27 mars 2010

Lördag 27/3-2010 20:05

DAG: Jaha då var man sen igen då ja, men vi börjar med natten. Skulle inatt ligga utan öronproppar det var inget bra det. Eller om det var för de fyra ölen jag drack igår, men somna gick inte alls igår. Och när jag väl somnade så vaknade jag igen efter en timme. Så höll det på hela natten, fram till elva tiden då jag gav upp att somna om igen. Fick i mig frukosten och sedan gjorde jag inte ett dugg på hela jävla dan. Jag le ner att skriva var så jävla trött så jag tänkte tar det en annan dag. Så jag körde dock på lite med webprogrammet men tröttnade på det med. Hela dan har gått så skogen idag, och ingen ringde heller. Och så glömde jag laga träningsmaten, skall göra det imonn. Och om jag gör med imonn beror på sömnen natt, annars så kör jag inget alls imonn tror jag. Japp sämsta dan på jävligt läge idag, men jag tänkte att om han ringer på morgonen så hör jag inte det om jag har proppar i. Så mer? Jo jag drog igång med stretchen till fyra iallafall, det gick okey. Sedan på detta var det middag, pepparbiff med pepparsås och lite ris, ja rätt mycket faktiskt. Så kollade jag på mina serier med och fick i mig två hamburgare som lunch idag. Var klar med serierna till just innan åtta men det var fyra serier jag spelat in med så. Jaha kort blogg idag igen då ja, hoppas på bättre sömn tills imonn då.

TRÄNING: Lite seg start idag på stretchen men sedan kom jag igång och var rätt mjuk idag. Men jag känner av skadan i ryggen ännu, får hoppas att det går bort till måndag.

NOVELL: Jaha inget här idag heller…

ROMAN: Japp inte här heller, nu tar det ända till onsdag för på tisdag skall jag klippa mig. Men det var ingen mening med att försöka idag när jag var så trött. En dag åt skogen då ja.

MUSIK: Nä han ringde inte idag heller så jag hade kunnat ha propparna i och sovit bättre. Men jag skall ringa på måndag igen då, men jag känner på mig att jag inte kommer få igång det alls. Då har jag köpt grejor för 10000 och kan inte använda dem. Ni får hålla tummarna för att det går att fixa till.

Japp så är det lotto igen då men tror inte jag får svaret förrän till söndag efter bloggen. Om inte de ringer vill säga då. Nä kass dag tillslut och jag säger Tjingeling! :D :P :D :(

Inga kommentarer: