lördag 20 mars 2010

Lördag 20/3-2010 20:03

DAG: Jaha ännu en rätt kass natt då ja, somnade bra igår men sedan så skulle jag vakna till sex tiden igen. Somnade och vaknade igen efter en tio minuter och så höll det på fram till elva då var sömnen över för mig. Kom upp och fick i mig frukosten och satte sedan igång till tolv tiden med romanen. Höll idag på fram till två tiden, då jag gick loss på webprogrammet men det sket sig idag. Jag sa för ett tag sedan att jag troligen skulle få läsa om allt, men jag trodde då att jag skulle kunna genomför resten med men det gick inte idag. Jag har gjort efter boken och det har ju gått bra men när jag sedan skulle göra själv så gick det inte alls. Så länge jag följde boken gick det bra men sedan så gick det inte som jag trodde det var, för jag trodde jag kunde det. Men så var inte fallet så jag måste börja om igen från början med boken och denna gången måste jag förstå det jag gör. För allt hänger på CSS och det trodde jag att jag skulle slippa använda något mycket men jag trodde fel. Så jag måste göra om och denna gången måste jag förstå det jag gör inte bara göra som jag gjorde innan. Och det innebär att det kommer ta ännu längre tid att få igång den nya hemsidan. Tror jag skall lägga upp lite nytt på den gamla om detta om man inte läser bloggen då. Men tror det kommer ta en två tre månader till innan jag kan börja bygga eget. Sedan är det ju musik grejen med som tar tid, men vi får se imonn hur det går med det. Så sedan klockan tre nått sånt så drog jag i mig en mjukis och så ringde farsan en signal. Morsan har kommit hem från sjukhuset och fått medicin så skall de kolla vad det var. Och det blev ingen operation av denna gången, för de tror det är annat som gör att det inte känns bra. Så sedan drog jag igång med stretchen men sent idag för jag fick telefon. På den så fick jag igång maten med hade idag kotletter med pommes, och kollade på mina serier när jag åt. Och just innan nu så drog jag i mig ett halvt paket med bacon och en macka. Jag tog inte lunch idag för jag var för sen, men jag var hungrig idag så det blev lite bacon på kvällen. Ja det gick ut igår därför tog jag det om ni undrar, har inte ätit bacon sedan jag slutade med ägg. Och det är ett tag sedan nu. Ja det är lotto idag så tummarna tack för mig så kommer nog storvinsten idag ändå, eller hur?

TRÄNING: Japp körde på idag och det gick rätt bra för att vara lördag. Det är ju rätt segt när jag inte är uppvärmd på lördagar. Men det gick bra idag trotts att jag kom igång väldigt sent, var inte klar förrän till fem idag. Brukar vara snabbare än så.

NOVELL: Jaha då hade jag något att berätta idag då ja. Och det är att det har gått två månader sedan jag skickade in dem. Ja jag har inget mer att säga här just nu, så jag säger kommer igen med mera om en månad nått sånt.

ROMAN: Jadå körde igång idag men stötte på patrull för jag skulle kolla upp lite innan jag skrev idag. Men tillslut fick jag fram det jag ville ha och körde idag två personer som sedan skall mötas på spårvagnen. Men jag delade upp historien i två delar men mötet i mitten. Sedan går jag tillbaks igen till den första personen och fram tills de möts på vagnen. Nu har två kommit fram till skolan och de andra skall fylla på. Så jag följer en lilla storyn när jag skriver. Men kommer lägga till lite till när jag sedan skriver ner den i datorn. Har antecknat lite till i marginalen, som skall läggas till. Och är det något stort så blir det ett siffersystem igen som får fixa till det.

MUSIK: Ja för ett ögonblick så tänkte jag gå loss på musikdatorn men så gav jag upp den iden. Skall köra imonn om jag bara sover inatt. Planen är att jag går och handlar med en gång på morgonen. Sedan dammsuger jag och så har jag resten av dan att fixa programmet. Då bör jag hinna med det, skall ladda in och uppdatera det sedan spela in keyboard och trummor och sist sjunga in på samma kanal. Vi får hoppas att det går utan problem imonn då. Och allt börjar med en bra sömn inatt. 

Jaha en rätt bra dag idag ända fram till jag körde loss på webprogrammet alltså. Sedan blev det en kass dag, vi hoppas på bättre dag imonn då. Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: