fredag 5 mars 2010

Fredag 5/3-2010 20:02

DAG: Japp rätt bra natt men inte bra ändå, somnade rätt tidigt igår redan till ett tiden. Men sov sedan inte längre än till ett sedan två och tre, då tog jag på mig lurarna för jag trodde inte jag skulle somna mer sedan. Men en timme senare så somnade jag ändå, som tur var. Sov sedan fram till tio och gick upp ur sängen till elva. Fick i mig frukosten och till tolv tiden så gick jag loss på romanen, var idag klar till två tiden. Sedan så drog jag ut och köpte lite på ICA och sedan hem och fick i mig en mjukis och så drog jag igång med middagen. Hade idag korv och pommes, det var gott och jag såg på mina serier när jag åt. När detta var klart så gick jag loss på lunchen och såg en serie till. Tanken var då att jag efter detta skulle köra loss på webprogrammet. Och det gjorde jag men körde fast med en gång, jag hade glömt spara en sida så jag fick göra om allt från början igen. Och jag la ner det efter en timme skall köra på söndag då skall jag hinna med två eller tre kapitel, hoppas jag. Så det sket sig igen idag med det, men det tar jag igen en annan dag. Men troligen kommer det ta mera tid att få igång den nya hemsidan kanske tre månader istället för två som jag trodde. Men jag kommer igen och så skall jag köra igång så fort som möjligt på den nya sidan. Så mer. En rätt halv bra natt och sedan en bra dag fram tills jag satte igång med webprogrammet, då sket det sig helt. Och det tog lång tid att göra sidan igen för jag fick göra om allt igen från börja. Fan att jag inte sparade den andra sidan då! Ja det var nog allt för idag hoppas som vanligt på bra sömn så jag kan köra romanen imonn då. Kort blogg idag tror jag visst.

TRÄNING: Jaha ryggstretch idag bara då men imonn så skall jag köra loss på den stora stretchen. Har lite ont i magmusklerna idag med så den tar de övningarna på torsdag. Men de på måndag gör knappt nått alls de, bara väldigt jobbigt att hålla upp tyngden nu.

NOVELL: Jaha som vanligt på denna punkt inget att säga här…

ROMAN: Japp körde på idag från tolv tiden fram till två tiden så rätt bra idag ändå. Trotts rätt kass natt, men som jag har sagt innan sover jag på morgonen så går det ändå. Fick ur mig ett gäng sidor idag med, men skulle börja på nytt när det tog slut. Gick omkring ett tag för att komma på men gjorde slut för att hinna med webprogrammet idag, som ändå sket sig. Men då kan jag börja på nytt imonn då fick göra lite sniffande idag för att hämta fakta idag med. Men det gick bra och det var lätt att hitta, så jag är förberedd på att köra imonn.

MUSIK: Näe inget kort idag heller, får se när det kommer då måndag men då måste det komma tidigt så jag hinner innan jag skall till träningen. Hade hopp om att det skulle komma denna vecka men så var inte fallet. Nåja det kommer när det kommer då, så hoppas vi att det kommer till nästa vecka då.

Och nej jag vann inte nått till i onsdags tror inte jag sa det sist. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur? Jag skall avsluta med att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: