onsdag 24 mars 2010

Onsdag 24/3-2010 20:06

DAG: Huu idag var jag sen, men glömde tiden idag låg på sängen just nu och funderade lite. Men vi börjar med natten igen kunde inte somna igår när jag la mig. Men försökte ändå, tänkte ett tag sätta på musik men gjorde det inte. Sedan när jag väl somnade så vaknade jag igen om och om igen fram till sex tiden då jag sov lite längre. Så en kass natt igen då ja, och en rätt kass dag med men inte hel kass ändå lite fick jag gjort ändå. Kom upp till elva tiden och fick i mig frukosten, sedan runt tolv tiden gick jag loss på romanen. Var idag klar till halv två tiden nått sånt, då jag drog till ICA och handlade lite. Sedan när jag kom hem till halv tre tiden så drog  jag i mig en mjukis på det. Efter detta så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med mos, gött mos, det var ett tag sedan jag hade det. Men gott var det, såg mina serier när jag åt och så kollade jag på sista Falk filmen som jag spelade in för ett tag sedan. Fick under denna tiden också i mig lunchen med. Så det var nog allt jag gjorde idag tror jag nog. Men en slö dag var det som knappt gick rätt upp, men jag fick ur mig ett par sidor på romanen då är det okey. Jo jag pillade lite med musikdatorn med idag, men mer om detta nedan. Så mer? Näj inte mer idag kommer igen imonn med mer om ni har lust att titta in då. Kort blogg idag, men det brukar bli så efter kass natt.

TRÄNING: Japp får se hur det går imonn då, två dagar med kass sömn framför träningsdagen så det kommer nog inte gå så bra imonn. Sedan tar inte tabletterna heller som de gjorde innan. Om det är för jag bytte fabrikat men det är samma i dem, men det är nog något annat som gör att jag inte sover som jag skall. Skulle tro att det är musikdatorn som spökar, får se om jag får den igång imonn eller till fredag.

NOVELL: Nä inget har idag heller…

ROMAN: Japp lite små seg idag så jag fick inte ur mig mer än till en person idag men alltid nått. Började på den andra men så tog ångan slut och jag la ner för idag. Men lite fick jag ändå ur mig.

MUSIK: Jaha då får vi se om jag får svar imonn på mitt problem med musikdatorn då. Vi hoppas på det, testade med ny usb kabel idag men det gjorde ingen skillnad alls. Tänkte den är en fyra fem meter lång så jag tänkte det hade betydelse men inte heller. Vi hoppas på bättre tur imonn då, men känner på mig att det kommer bli jobbigt att få igång den. Har jag tur så fungerar det med en gång. Gör det inte det så brukar det vara jävligt svårt att få igång det, om det går alls igång.

Japp då är det räkningar imonn då så det blir nog inte så mycket spelat imonn skulle jag tro. Men vi hoppas på att han kan lösa mitt problem i cubase. Lite kass i magen är jag också men vi får se hur det går med det. Nä nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: