söndag 7 mars 2010

Söndag 7/3-2010 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, somnade vid tolv tiden igår men sov inget vidare sedan. Vaknade många gånger på natten och sedan till sex tiden imorse. Trodde då att det var över för idag men lyckades ändå somna in igen. Och vaknade sedan till elva tiden, kom upp och fick i mig frukosten. Efter detta så dammsög jag och sedan gick jag loss på webprogrammet. Detta tog tre timmar och klockan var då nästan tre, och jag hade bara gjort det dokument jag skulle använda då. Fan vad jobbigt detta var, i denna takten så är jag klar lagom till jul. Men jag har nu det dokument jag skall använda till nästa gång, så får vi se hur detta går då. Jo jag glömde igår ett par grejor först att jag köpte kycklingklubbor, tror inte jag sa det, och musik punkten men jag tar igen det idag. Sedan vid tre tiden så drog jag in två ben i mikron och körde dem femton minuter sedan skulle jag köra dem igen 25 min men jag hade glömt att rensa gallret så det gick loss en röksignal här inne. Så jag fick köra utan grill men det gick bra det med. Nästa gång skall jag köra dem i ugnen istället, men de blev rätt bra ändå, om de inte är alldeles torra vill säga. Under tiden jag gjorde detta så gjorde jag även middagen. Hade idag korv och potatismos, det var rätt gott men allt gick inte ner idag. Troligen för att jag stressade allt för mycket när jag körde webprogrammet. Kollade på filmen jag spelade in men det var inte mycket att ha, så jag raderade den. Har en film kvar nu att se men hade inte lust att se den idag. Så fick i mig lite lunch idag med och kollade lite till på teven. Ingen vinst som de ringde om iallafall igår, men lite kanske det är ändå. En rätt kass dag idag men det för webprogrammet som den blev kass, och lite dålig sömn med på det hela.

TRÄNING: Jaha då kör vi igen imonn då, men kass sömn igår natt så får vi se hur bra det går då. Men sover jag bra inatt så skall det nog gå ändå hoppas jag.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Hade tänkt att jag skulle hunnit med lite koll idag men fan heller. Men jag tar igen det till tisdag.

MUSIK: Jaha glömde denna punkt helt igår dock var det inget att säga igår alls inte så heller idag. Men tills imonn så skall jag nog få till lite.

Jahadå skall vi hålla tummarna igen då för liten vinst till mig. Skulle vara gott men ett par tusen, tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: