torsdag 25 mars 2010

Torsdag 25/3-2010 21:42

DAG: Jaha en rätt bra natt men ändå fick jag inte sova hela natten inatt heller. Vaknade ett antal gånger under natten men sov rätt bra på morgonen. Så jag var rätt pigg idag när jag slog upp ögonen till tio idag. Hade inte lust att gå upp så tidigt men kunde inte somna om igen så jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan kollade jag efter mail men inget hade kommit. Spelade inte mycket idag väntade bara på svar från musikbörsen. Men till tolv tiden fick jag i mig lunchen och kollade sedan igen efter mail men inget hade kommit. Så höll jag på fram till kvar i fyra, då kom mail men mer om detta nedan. Sedan efter jag svarat på det så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade och sedan var det middag för mig. Kollade på mythbusters ett gammalt avsnitt igen men såg klart idag för jag hade inte sett början på det. Japp det var nog allt för idag det, mini blogg idag tror jag visst. Men jag har inte fått nått gjort idag alls, för jag väntade på mail. Men jag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp trodde nog att det skulle gå trögt idag men det gjorde det inte. Körde på lite fusk på armarna och var idag klar tio minuter innan jag brukar. Så det gick fort idag av någon anledning som jag inte är klar över vad det var. Men jag lyckade sträcka mig i ryggen lite när jag gjorde en övning idag. Får hoppas det går över tills imonn. Kanske skall lägga på lite gel på det under natten idag, får se om jag kommer åt bara.

NOVELL: Nä inget idag heller, kommer nog ta en månad till innan jag har nått att säga. Och då blir det nej ingen ville ha det, men kanske.

ROMAN: Jaha till lördag då om inte musik grejen kommer in då vi får se hur det går imonn med det. Men lördag planerar jag att köra igen iallafall.

MUSIK: Jaha till kvar i fyra så kollade jag mailen och då hade ett svar kommit men jag gjorde som det stod och det hjälpte inte. Fan jag känner på mig att det kommer gå åt skogen. Jo jag la på lite mer instrument idag till min test så får vi se om jag får igång det någon gång då.

Jaha dagens mini blogg är klar och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: