onsdag 10 mars 2010

Onsdag 10/3-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade runt tolv tiden igår men var uppe på toan ett två och tre. Så ja jag drack lite för mycket igår innan jag la mig. Suck man borde väl lära sig av sina misstag, men törsten är inte lätt att motstå. Sedan efter det sov jag fram till tio, men kom inte ur sängen förrän till halv elva. Fick i mig frukosten och sedan runt tolv tiden så drog jag igång med romanen. Satt idag fram till två tiden när jag slutade, satte då igång med en gång med webprogrammet. Körde på idag men en sak gick inte att göra och jag kan inte förstå varför. Men jag hoppade den efter en bra stunds testande olika förslag, men det sket sig tillslut ändå. Men det andra lyckades jag med så jag är nöjd för idag med detta skall till fredag försöka köra igen så jag kommer i kapp med det jag inte hann med sist. Skall då göra punkt 10 som jag fick hoppa sist, så sedan är jag ikapp och upp till date. Så sedan var klockan som jag sa tre och jag gick loss på en mjukis. Efter detta så var det dags för maten, körde karréer med pommes idag. Tog hela påsen med pommes men det var lite mycket att få i sig med det gick ner ändå. Kollade på mina serier när jag åt och sedan lite till på teven när jag åt lunchen. Har som jag sa 1408 att se till söndag om allt går bra den dan. Vilket vi får hoppas att det gör. Idag har det gått bra iallafall men inte allt det var det som inte fungerade på webprogrammet. Men jag kan inte förstå vad det var som gjorde det så att det inte fungerade, jo kanske så vet jag vad men jag har å andra sidan inget svar på det heller så. Kollade igenom boken men kunde inte hitta nått på hur jag skulle göra så jag fick släppa det för nu. Kommer nog ändå inte att använda det om jag inte har helt fel. Så har dock funderat lite på hur jag skall bygga idag men har inte kommit på hur ännu. Tror dock att jag skall använda ramsidor ändå, gillar att ha framme länkarna till vänster så man snabbt kan gå till annat ställe. Så kommer jag nog bygga men jag kanske kommer på nått annat när jag läst igenom hela boken. Japp vi får se hur det blir med det. Försökte att synkronisera min mobil idag med mailprogrammet men det sket sig. Mobilen ville koppla upp sig på blåtand och det har jag inte på datorn. Och hur än jag försökte så gick det inte att få bort blåtanden. Men jag raderade enheten så skall jag försöka en dag då jag har lite mera tid på mig. Så enda som återstår är att ändra över till usb så skall det nog gå hoppa jag. Vi får se om jag hinner detta till söndag med kanske.

TRÄNING: Jaha lite ont kvar i benen men det mesta är borta och varför jag fick det kan jag inte säga. Kom väldigt plötsligt på i måndags när jag inte haft det innan på många veckor. Skumt detta men vi får se om farten håller i sig till torsdags träning, på intervallen.

NOVELL: Nä det är som vanligt inget att tillägga här…

ROMAN: Japp idag körde jag ändå som jag skulle. Och som jag trodde så fick jag gå runt det jag skrev med en sifferkod. Detta är jobbigt när man skriver på papper det blir jobbigt om man måste ändra. Men det gick bra ändå och jag kom fram till den sista människan som kommer in innan det bryter loss. Men där stoppade jag för idag. Förhoppningsvis så kan jag köra på fredag om jag då får sova vill säga. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Jadå imonn skall jag gå loss igen på denna punkt men på trummorna som vanligt. Ljudkortet lyser med sin frånvaro kan dock hoppas att det kommer innan helgen.

Japp då är det onsdag igen och det är ånyo dags att hålla tummarna för mig så jag kan kamma hem storvinsten, när detta är sagt så är det bara Tjingeling! kvar. :D :P :D

Inga kommentarer: