söndag 14 mars 2010

Söndag 14/3-2010 20:05

DAG: Jaha dag igen då jag och jag är lite sen idag med såg på 1408 just nu den tog slut nu, men nu till dagen. Fick för mig igår att jag skulle testa annat sätt att somna men det sket sig igår. Somnade inte förrän till tre tiden igår, och vaknade vid elva tiden. Tog mig upp och fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så dammsög jag. Var på jag drog till ICA för att handla lite, köpte med mig lite och sedan hem igen. Skulle ha kört webprogram idag men jag har haft en gäst. En släkting kom idag och vi åt kina mat, som hon bjöd på. Sedan pillade vi lite på hennes mobil, det var min gamla som hon fick när jag köpte ny. Någon gång till sex tiden så satte jag in kycklingen i ugnen och till halv sju så vände jag den över till andra sidan. Och på samma gång så drog jag i mig en lunch och kollade på 1408, den var inte mycket att ha men såg den ändå. Var mycket bättre som novell. Så mer då. Jo vi har lotto som drogs igår det blev ingen storvinst men lite kanske  jag har fått. Skall kolla detta efter bloggen, och förnya den med. Jag har inte hittat den filen som inte går att backa upp. Skall se om jag kan ta hjälp av supporten att hitta den, vad det nu är som är fel på den. En annan fil som inte backade upp fick jag ändra tillgängligheten på så kunde programmet backa up den. Men denna hittar jag ens inte i datorn. Så sedan har min fjärrkontroll gått sönder igen, skall testa att byta batterier men den har samma fel som den jag bytte. Så jag får nog ta och ringa dem igen imonn om jag inte får den att fungera igen. Men jag har bara haft den i vad? En två månader och redan kass. Skall slå en signal imonn om jag inte får igång den igen, till comhem. Mer än detta då? Nä inte idag en rätt bra dag igen jo jag fick en mössa och en stekspade idag som jag skulle ha fått till jul, av min släkting, och middag. Så en bra dag men inte så bra natt, får hoppas att jag inte känner av det imonn till träningen. Bra sömn inatt, tummar på det.

TRÄNING: Japp då kör jag igen imonn då, men ett par nya övningar. Nja inte nya men jag har bytt vikt och gått till lätt på en som var tung och till tyngre på en som var lättare. Får se hur det går då, bra skulle jag tro om jag bara sover.

NOVELL: Nä inget här idag…

ROMAN: Till tisdag skall jag köra igen på denna punkt, för nu har historien gått igång.

MUSIK: Jaha då är det trummar som vanligt imonn då. Och kanske ett ljudkort med, om det kommer ett sms tidigt så jag hinner ner och hämta det innan jag sticker till träningen, vill säga.

Japps då är det slut för idag då, och som vanligt när det är slut så säger jag nått i denna stilen. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: