tisdag 23 mars 2010

Tisdag 23/3-2010 20:01

DAG: Jaha kass natt igen då ja, kunde inte somna till ett inte heller två utan runt tre tiden så lyckades jag somna. Sov sedan inte hela natten heller utan vaknade ett antal gånger under natten med. Kom till sans vid elva tiden idag och jag funderade på om jag skulle skriva eller inte. Men efter frukosten så var jag nog pigg för att köra loss. Så runt tolv tiden startade jag och till ett tiden var jag klar för idag, mer nedan. Så sedan så gick jag loss på webprogrammet idag läste fram tills jag skulle starta med övningarna igen. Men jag måste ändå göra om allt från början igen så jag skall ta imonn och starta upp samma sak igen. Dum som jag var så raderade jag även detta när jag raderade resten. Men men skall nog kunna förstå det jag gör denna gången, hoppas jag. Ja annars måste jag läsa igen, det är inte en komplett guide över css men nog för jag skal kunna köra en hemsida hoppas jag. Och jag måste förstå för att kunna göra det, så det måste gå in annars får jag göra om igen. Men denna gång skall jag läsa och förstå det jag gör, inte bara göra som jag gjorde innan. Dock förklarar han inte allt så vi får se hur det går med det. Sedan gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes, igen. Måste byta ut pommes mot annat nu ett tag fram över. Så jag har inte haft dålig mage idag så jag tror det var baconet ändå. Men en dag över skulle väl inte vara farligt tycker jag, men dålig blev jag ändå så. Så kollade mina serier idag men kollade inte på alla utan bara två så jag skulle hinna ringa musikbörsen. Så när jag diskat så ringde jag musikbörsen, men mer om detta nedan. Efter detta så drog jag i mig lunchen och kollade på sista serien, mythbusters, de nya avsnitten. Japp nu är det lugnt ett tag imonn bara roman och sedan skall jag köpa lite mat imonn. Torsdag träning och sedan tvätt och inköp av mat på fredag. Ja och så väntar jag på min deklaration men måste komma innan torsdag för att jag skall hinna lämna in papperna (i motsats till mammorna). Ja inte deklarationen men andra papper, måste in men det är jävligt svårt när jag inte fått deklarationen ännu. Så hoppas vi på ingen restskatt i år med men fan vet, vi får se hur det går.

TRÄNING: Jaha fick byta tillbaka igen till gamla magen igår men tror jag kör den för den gör inte ont i ryggen. Men det är jobbigt att hålla upp vikten över magen, men det blir lite bättre när jag nästa månad ändrar tillbaks till gamla ordningen. Roterar övningarna, gör detta var annan månad.

NOVELL: Ja som vanligt här då inget att tillägga…

ROMAN: Japp körde bara en timme idag men hann då klart med de två personerna jag körde igång med innan. Så jag stoppade där idag och så skulle jag ringa ett par samtal med så det tog slut. Jo webprogrammet med skulle hinnas med ju. Men jag kör imonn då är det inget som kan komma emellan mer än att jag skall köa lite mat efter.

MUSIK: Jaha efter maten idag så ringde jag till musikbörsen och fick då reda på att jag la in rätt mailadress igår. Men fan vet om han inte får två mail. Men han är inte tillbaks igen förrän till torsdag, kan då hoppas att jag kan få svar den dag då. Eller till fredag men då skall jag tvätta så det är bättre med torsdag. Har idag lagt till lite instrument i mitt test projekt så jag kan köra loss med en gång när jag får igång det. Om jag nu får det, brukar ha otur med nya program, men vi hoppas på det bästa.

Så då var det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: