måndag 29 mars 2010

Måndag 29/3-2010 21:40

DAG: Jaha dag igen då ja, ja eller natt först som vanligt. Somnade inte som jag ville igår, brukar somna runt tolv tiden men igår låg jag längre. Men tillslut så somnade jag ändå, men vaknade ett antal gånger under natten. Men sov ändå rätt bra inatt, kom till sans vid elva tiden idag. Kom upp och fick i mig frukosten sedan ringde jag ett samtal (mer om detta nedan) och efter detta så gick jag loss på trummorna. Höll idag på fram till tre tiden nått sånt. Så efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. N är den gjorde detta, för den gjorde detta idag med, så drog jag till träningen. Fick ta på mig mössan jag fick idag igen brukar ha den på om det är under tio grader. Idag var det 6 så den åkte på igen idag, men det var inte alls så kallt idag. Så kom hem och stretchade och sedan var det middag. Spanade på mythbusters när jag åt, som vanligt, och som vanligt var det också repris jag såg. Så mer? Nä inte idag kort blogg idag igen, har inte haft mycket att säga på ett par dagar nu men det händer inget här. Men imonn skall jag ut och klippa mig och köpa lite smått och gott. Sedan skall jag hem och ringa igen, så hoppas jag att han ringer tillbaks då.

TRÄNING: Japp gick bra idag att träna även om det tog lite mer tid än det brukar göra. Men det var mycket folk idag så man fick vänta på att redskapen skulle bli lediga. Detta tog tid idag, men bra en 10 min längre än det brukar göra.

NOVELL: Nä inget idag heller men snart borde det kunna dyka upp ett brev i lådan tror jag nog… Men det lär ta en månad till innan dess… Jo jag såg också att när man laddade in den nya adobe redader så öppnas min novell på hemsidan inte längre i samma fönster utan i ett nytt. Innan så laddades den in i sidan men inte nu längre…

ROMAN: Jaha då skall jag köra igen till onsdag, kan då hoppas att jag fått igång musikdatorn så jag kan köra bara roman den dan.

MUSIK: Japp idag ringde jag till musikbörsen igen och han var inte där idag. Så jag får ringa imonn och hoppas att han ringer då. Har jag tur, men jag har mina onda aningar om detta, så är det fixat tills imonn. Och jag kan börja på min första test låt till torsdag, men måste fråga honom om ett par saker till imonn. Har noterat detta tills imonn. Men som sagt med tur så går jag igång till torsdag. (även om jag inte tror det själv)

Jo jag vann inget på lotto igår, men det är som det burkar vara så det är lugnt. Men till onsdag då känner jag på mig att det kommer smälla till, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: