torsdag 18 mars 2010

Torsdag 18/3-2010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra inatt men sov sedan inte alls så länge som jag ville. Vaknade till sex tiden igen som jag brukar göra nu sedan ett tag. Sov sedan efter det korta stunder fram till nio tiden efter det sov jag till elva. Fick lite mer sammanhängande sömn då och var rätt pigg när jag vaknade. Tänkte då att jag skulle få mycket gjort idag men så blev det inte alls. Men jag fick i mig frukosten och sedan så väntade jag tills klockan slog tolv så jag drog  i mig lunchen med. Tror det är bättre att ta lunchen då än till ett som jag gjorde innan. Känns bättre på träningen när jag äter tidigare, men det är lite jobbigt när jag vaknar så sen. Frukost till elva tiden sedan lunch till tolv, men det gick ner ändå. Så ringde jag till musikbörsen, och de hade inte öppet idag förrän till fem. Så jag gav upp försöken att fixa till detta idag får göra det imonn efter romanen. Så jag gick loss lite på trummorna men efter ett tag så ändrade jag mig och gjorde lite annat, men mer om detta nedan på musik. Detta höll jag på med ända fram till halv fyra idag då jag la ner det för idag. Sedan till fyra så stack jag iväg till träningen. Jo en sak jag fick lappen på nya fjärren idag så jag skall hämta den imonn efter jag har varit på musikbörsen tänkte jag. Så tränade gjorde jag men det tog en illa tid idag, var tio minuter sen idag mer än vanligt då som jag brukar vara på torsdagar. Men kom hem och stretchade och sedan fick jag i mig middagen. Kollade lite på mythbusters men det var gammalt avsnitt så jag slog över till canal+ såg lite på max pain (stavas nog inte så men nått sånt) men den hade jag sett innan med. Så sen var jag som jag sa så jag fick i mig mina tabletter och sömntabletterna på samma gång idag, eftersom jag var sen. Ja mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn då mer lite mer innehåll hoppas jag. Brukar bli rätt kort på träningsdagar.

TRÄNING: Japp körde på idag och hade rätt bra tid på mig idag när jag var klar med armarna. Men sen tog det en evighet att blir klar. Klockan var tjugo över idag brukar bli klar till tio över annars. Men träningen gick bra idag, det var nog ett rätt kasst beslut att höja innan jag fick ny styrka. Men jag tänkte att jag skulle få mer styrka på vägen men det fick jag inte. Men armarna gick rätt lätt idag dock inte helt utan besvär var det inte. Så hoppas jag att jag kan bygga upp ny styrka denna gången då. Vi får se hur det går med det.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Ja om allt går som det skall så skall jag köra imonn innan jag sticker till musikbörsen. Men, och det är ett stort men, frågan är hur bra sover jag inatt. Vi håller tummarna för att jag gör det, sover bra.

MUSIK: Japp planen idag var att jag skulle köra musik och köpa det nya programmet idag. Men de skulle ha nattöppet idag och det var inte öppet på dan idag. Så jag tänkte okey jag köra lite inspelning idag då, för att se om det går. Gick det? Nä vad som var fel vet jag inte heller, ringde min lille kompis men han kunde inte heller komma på vad det var. Men sover jag bra inatt så går jag loss på roman och sedan ringer jag till dem så hoppas jag att programmet finns kvar, efter natt rean. Vi håller tummarna för det.

Jaha och inget blev det på lotto heller som vanligt. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: