tisdag 9 mars 2010

Tisdag 9/3-2010 20:00

DAG: Japp natt igen då ja, la mig vid halv tolv tiden igår men somnade inte som jag brukar göra inatt. Låg ända till fem sex tiden innan jag somnade igår. Sedan sov jag till elva innan jag gick upp, dock var jag seg som fan när jag kom upp. Men efter frukosten fick jag igång systemet igen men bestämde mig för att inte köra roman idag. Utan till tolv tiden så drog jag till ICA och handlade lite sedan hem igen och drog igång med webprogrammet. Körde idag igenom massor och fattade ännu mer, jag kan meddela att jag kollade i fel mapp när jag sökte efter sidorna. Det tog mig tre timmar att återskapa det men i den mappen fanns det jag skulle ha. Tyckte det var konstigt att han sa att man skulle radera och sedan skulle man använda det man raderade. Men nu vet jag varför, som jag sa innan kollade jag i fel mapp. Så var det med det, och jag kommer imonn köra den trettonde och sedan en gammal som jag hoppade över. Så jag kan fatta allt jag inte fattade innan, så har jag kommit ikapp ändå. Så det var bra att jag inte körde romanen idag så fattade jag det jag inte fattade innan och kommer ikapp igen med allt jag skall. Så mer? Jo jag fixade en mjukis till tre tiden idag för jag satt över tiden idag på webprogrammet. Efter detta så gick jag loss på middagen, hade idag kotletter med klyftpotatis. Det var gott och sedan kollade jag på mina serier när jag åt. Såg det första avsnittet av mythbusters idag, de nya avsnitten, och då mina serier med har kvar nu 1408 som jag skall se till söndag om allt går bra. Har läst den som novell och skall se hur de har förstört den då. Brukar bli så när de gör film av Kings grejor blir bara skit av dem då. Men jag skall se den ändå så har jag gjort det. Den var illa kort som novell och ganska odramatisk faktiskt. Men vi får se vad dom gjorde av det nu då, men det går nog att se ändå. Såg ju drömfångaren det var ju skit kass, men å andra sidan så är det inte lätt att göra filmen som boken var heller, tror jag. Japp fick i mig en lunch idag med, chilikeso, tomat, paprika och macka som vanligt nu för tiden. Men det är gott som bara den mest gillar jag paprikan, röd sådan. Så mer då? Ja en kass natt men ändå en bra dag idag när jag väl vaknade idag, tog sin lilla tid det. Men det är ju inte bra för utvecklingen av romanen om jag inte kan skriva efter träningen. Men vi hoppas på bättre sömn fram över.

TRÄNING: Kan säga att jag har träningsvärk idag i benen och börstet. Vilket är konstigt efter som jag sänkte på bröstet igår, och jag får nästan aldrig träningsvärk annars. Kan det vara grönsakerna som gör detta? Något är det om det håller i sig vill säga, vi får se om vi hittar svaret på det med tiden.

NOVELL: Och här var det som vanligt inget att rapportera…

ROMAN: Jaha idag skulle det ha varit något här men så blev det inte idag. Men jag kommer igen imonn med mera fart, hoppas jag.

MUSIK: Näe inte idag heller har det kommit något ljudkort. Men vi hoppas innan veckans slut, så drar vi ut på det.

Jahapp då är det onsdag imonn då, och som vanligt så är det tummarna som gäller på denna dag. Vi hoppas på det, men nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: