måndag 15 mars 2010

Måndag 15/3-2010 21:40

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår men sov inte längre än till sex imorse. Jo jag sov mer men bara korta stunder fram till elva då jag gick upp. Sov i tio femton minuters pass fram till elva. Så kass morgonsömn, men jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan pillade jag lite med datorn och så ringde jag till comhem, ja innan detta så satte jag mig en kortis och spelade lite tummor. De skall skicka en ny fjärrkontroll till mig men det är skumt att två kontroller har fått exakt samma fel. Men det kommer en ny till mig så får vi hoppas att det inte är nått annat fel på boxen då eller nått sånt. Men skumt är det, så vi får se hur det går med det. Så efter detta så var klockan nästan tolv och jag gick loss på lunchen innan jag drog igång med trummandet idag. När den var över så gick jag loss på trummorna, körde på idag fram till två tiden. Sedan gjorde jag inte mycket alls idag fram tills klockan slog fyra, då jag drog åstad till träningen. Tränade kom hem stretchade och sedan var det middag och lite teve. Hade nya träningsmaten idag, ja den är inte ny men jag hade ju annat innan, det var gott men jag glömde köpa champinjoner så det fanns inte i idag. Men gott var det, kollade på mythbusters när jag åt och lite annat med för det var ett gammalt avsnitt som jag såg. Men det är inte lätt när fjärren är kass, skulle ställa in för inspelning idag men det gick inte alls det. Får hoppas att den nya fjärren kommer snart. Så kollade lite på en film med om Australien men har ingen aning om vad den handlade om, men det var nog om Australien det med, tror det var nått om raskrig eller nått sånt. Jag såg vara tio minuter på den sedan var den över. Så mer då jo jag fick ett sms idag men mer om detta nedan på musik. Ja jag fick också ett meddelade från min trumkompis att vi skulle se en dag, vi får se när det blir av. Nä nu var det nog allt för idag tror jag nog. Kommer igen imonn med mera strunt, hej.

TRÄNING: Jaha idag kände jag av den kassa morgonsömnen när jag körde. Sänkte på en övning idag har inte fått igen samma styrka som jag hade innan jag blev sjuk, så jag sänkte ner det igen. Men rätt segt idag när jag körde på, och nya magövningarna vet inte ännu hur det gick. Det tog bra på de sneda men inte så bra på raka. Men skall se nästa gång jag kör så skall jag köra lite annorlunda så skall det nog ta lite bättre. Om jag inte har ont i ryggen imonn då vill säga, för då får jag gå tillbaks igen till de gamla. Men jag tror det skall gå bra. Var klar rätt tidigt idag innan sju så det gick rätt fort idag. Trotts att det tog emot. Men det är sömnen som felar på morgonen, innan sov jag bra fram till tio tiden men inte nu, nu vaknar jag till sex på morgonen.

NOVELL: Inget här idag heller…

ROMAN: Ja vi får se hur jag gör imonn på denna punkt. Sover jag bra, vilket inte är så troligt, så skall jag skriva imonn förmiddag innan jag drar ut för att inskaffa det jag har väntat på länge. Men troligen så sover jag kasst och då skippar jag romanen helt imonn. Och kör bara på musik imonn, men vi hoppas på bra sömn. Då kör jag båda.

MUSIK: Japp kom igång segt idag så jag satte inte igång på riktigt förrän efter lunchen som jag tog till tolv. Men sedan körde jag på fram till två tiden innan jag gav upp. Lärde mig ett nytt dubbelpedalkomp idag så jag slipper köra samma hela tiden. Det gick bra långsamt som vanligt men lite fortare så sket det sig. Sedan spelade jag lite till musik idag med för att bryta av lite. Japp sedan när jag hade stuckigt till träningen så kom ett sms till 16:46 från musikbörsen mitt kort har kommit. Så får jag se hur jag gör imonn, dålig sömn så skiter jag i romanen och koncentrerar mig på musiken för hela slanten. Så får vi hoppas jag får liv i keyboarden med, men jag lämnar rapport imonn vad som hände.

Japp ännu en måndag till handlingarna och imonn kommer en tisdag till. Men inte en vanlig tisdag för jag får kortet så vi ser fram emot imonn. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: