onsdag 17 mars 2010

Onsdag 17/3-2010 20:04

DAG: Jaha lite sen idag med men här är jag tillslut ändå. Natten då ja, somnade rätt bra natt men sov inte längre än till halv åtta idag. Låg sedan kvar till åtta innan jag kom upp ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Var idag klar till halv tolv då jag drog iväg till stan för att handla. Tog vagnen till Ullevi och gick sedan fram till musikbörsen och fick pengarna tillbaks för den andra kabeln. Sedan tog jag mig in till ClasOlsson och köpte en skarvsladd till ljudkortet gick på 39 spänn. Sedan hoppade jag på en vagn tillbaks och stoppade i apoteket och köpte lite tandkräm. Fick en gratis tub med med colgate tandkräm också den för ilningar i tänderna. Jag köper alltid sensodyne utan den så går jag under, men skall testa den andra med får se om den duger. Så sedan stoppade jag även i bokhandeln och köpte en ny penna, har slösat en hel penna redan på romanen. Ja jag skall erkänna att jag inte vet om den var full när jag började. Men nu har jag en helt ny att tömma på tomma ord, eller på en strålade ny roman. Vi får se hur det går med det. Efter det när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis innan jag gick loss på musiken. Höll på med detta ända fram till fyra då jag la ner för att hinna äta. Så när jag åt kotletter med pommes idag så kollade jag på mina serier, först den jag inte såg igår och sedan de två som spelades in i går. Innan jag såg den sista så fick jag i mig lite lunch med. Så när detta var över så har jag inte gjort något alls. Jo det har jag jag har bestämt mig för en sak men jag måste ringa imonn och höra efter innan jag tar slutgiltigt beslut. Men jag tror det blir som jag har bestämt mig för ändå tillslut. Finns inget annat alternativ som jag ser det just nu, men det är lugnt jag har stålar till det och jag tänkte ändå göra så som jag kommer göra men inte med en gång. Vi får se hur det går imonn med den saken. Jo dollarn minskar igen mot svenska kronan men euron håller ännu samma samma kurs heter det ja. Jag har installerat en kurs kontroll så jag ser valutan varje dag här på datorn. Skulle ha väntat med att köpa klockan nu har dollarn gått ner mera. Men men det var billigt ändå under 100:ingen så det är lugnt. Processorn visar på 0,2% och ram minnet på 17% så allt är under kontroll. Så var det något mer då? Jo jag köpte en grej från clasolsson som jag inte ens visste om det var rätt, men det var det så jag hade tur idag. Nån dag skall man ha det med, men om jag får välja så har jag hellre tur i lotto än på köp idag. Så ni kan väl hålla tummarna för mig nu så jag kan kamma hem lite kosing. Tack för det…

TRÄNING: Japp som vanligt så drar jag över tiden när jag kör musik så jag hann inte med ryggstretchen idag men gjorde den nyss. Jag vet inte om det är diskbrocket som gör ont bara. Det är länge sedan jag hade ont så jag vet inte vad det är. Men troligen är det det ändå, men till måndag skall jag höra med killen, hoppas att han är där då, så kanske jag kan få ett svar på det. Och så kör vi igen tills imonn så bra sömn tack, tummar för det med tack. Inte sex imonn hoppas jag vakna.

NOVELL: Jaha det är som det brukar inte nytt här inte…

ROMAN: Japp satte igång idag till åtta tiden nått sånt och körde på fram till halv tolv så jag körde rätt länge idag. Det är bra att vakna tidigt för man får mycket gjort men inte så bra för sömnen. Jag gick loss på inledningen idag, eller ja, nä själva historien var det jag körde idag. Kom bara fram till när två av de som skulle komma till skolan kom dit, och pennan tog slut med. Så jag skrev på rätt bra idag, och blandade lite av varje in i historien. Lite bakgrund och lite framtid, framtiden för en kille som heter Pär. Och det han har skjutit framåt är inget roligt, och det går inte ångra heller. Men han får snart annat att tänka på han och Felicia skall ställa allt i ordning innan de andra kommer dit. Inga andra lärare hade kommit när de kom, så de skall jag fylla på med undertiden jag berättar om huset. Där men får reda på mer än i skolan men i skolan finns den felande länken mellan dessa två värdar. Hon vet inte detta ännu men kommer snart på det som träffade henne. Huu så spännande, ja eller inte.

MUSIK: Japp drog till muskbörsen idag och fick mina pengar tillbaks. Han ville inte detta men jag var inte den som sa vad jag ville ha. Det tog den killen fram till mig och då tog han fel, så jag fick pengarna tillbaks. 150 bagare men idag när jag kom hem från stan så kom jag på att jag måste köpa cubase essensial 5 det finns knappt några ljud i den jag har så jag måste köpa den. Skall ringa ner imonn så tror jag drar imonn innan träningen och köper den. Men vi får se. Så det kanske inte blir så mycket spel för mig imonn. Men desto mer då till söndag tänkte jag, när jag har fått den nya. Japp vi får se vad som händer, kollar ni in så vet ni med.

Dags att kamma hem stålarna då vad var det? 229 mille tror jag skulle sitta gott det, tummarna tack. Annars säger jag bara Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: