tisdag 16 mars 2010

Tisdag 16/3-2010 20:06

DAG: Jaha inte en vanlig dag idag inte, somnade rätt bra igår och vaknade till sex igen imorse men lyckades somna om igen. Så till elva gick jag upp, så rätt bra sömn inatt ändå, men jag bestämde mig imorse för att inte skriva idag utan konsentera mig på musiken. Runt ett tiden så drog jag till musikbörsen och fick mitt kort men fick köpa mer kabel idag för 400 spänn. Sedan när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och sedan så laddade jag in ljudkortet. Så efter det så åt jag middag sedan gick jag loss på musiken igen. Var inte klar förrän till åtta ikväll men lite hjälp av min lilla kompis men mer om detta nedan. När jag åt såg jag på en serie men tänkte det är bättre att vänta med den andra tills imonn då. Just när jag kom upp idag för att jag hade rätt bra natt så kände jag att köra romanen men tänkte det blir snålt med tid till musiken så jag ändrade mig. Bättre att jag får igång musiken idag och kör roman tills imonn. Har inte gjort mer idag än att hämta kortet och installerat det och cubase. Men så lätt gick det inte att bara installera det, men mer om detta nedan. Japp kort blogg idag har inte gjort nått mer än musik idag. Men jag kommer igen imonn mer mera substans hoppas jag. Nä det finns inte mer att säg just nu, så jag säger hej.

TRÄNING: Japp lite ont i ryggen fick jag ändå inte mycket men lite. Och det är inte bra det men tror ändå att jag kör samma magövning till nästa måndag så får vi se hur det går. Skulle tro att det var de sneda som känns i ryggen idag. Tror jag skall fråga killen som brukar sitta bakom disken om han kan visa mig hur det skall göras. Till nästa måndag så får vi se, gör det ont och det gör det lite, så är det inte alls bra att köra den övningen. Men vi får se till måndag vad som händer så får vi se om jag får gå tillbaks igen till gamla övningen. Men det blir till måndag det.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Nä trotts att jag tänkte köra imorse så gav jag upp det idag. Tänkte det skulle ta tid att få igång musiken och det gjorde det med så det var tur att jag inte körde på idag. Men imonn skall jag köra igen så kommer då tillbaks med mer info.

MUSIK: Japp kom hem från butiken och hade också varit i ICA på vägen hem. Men jag tog en mjukis innan jag gick loss på det idag. Började att ladda in drivrutiner till ljudkortet men kunde inte få ljud ur det alls. Slog då en signal till min lille kompis men han hade ingen lösning på det. Men när han la på så kom jag på en sak och det fick det att låta som det skulle. Efter detta så gick jag loss på middagen tänkte äter jag inte nu så blir det ingen mat alls idag. Men efter middagen så installerade jag cubase och skulle sedan få min keyboard att låta men det ville den inte. Så jag fick ringa igen till min lille kompis och han kom på vad det var så fick jag ljud i keyboarden tillslut. Men det här anslaget som den har gillar jag inte alls i den, man måste slå hårt för att det skall låta. Men det går nog att ändra på nått sätt men det låter nästa inte nått om jag inte slår till hårt på tangenterna. Men jag hann bara lägga till ett par ljud så jag har inte hunnit kolla runt ännu.  Men att slå så hårt för att det skall låta gillar jag inte, men jag vet att detta går att ändra på nått sätt. Jag skulle spela lite bas men det lät knappt nått, jag fick slå rejält hårt för att få ljud i det. Men jag är nöjd med att fått ljud i keyboarden trodde nog att det skulle vara svårare än idag. Så skall kolla på det imonn med men skall inte ta allt för lång tid på mig så jag inte förstör min sov rytm nu. Skall hålla mig till tiden jag har satt av till detta så får vi se hur det går. Men än så länge har det gått bra iallafall, vi håller tummarna för att det gör det även i fortsättningen.

Jo en sak till jag kom på imorse att jag glömde spela lotto igår men gjorde det med en gång imorse. Så en bra dag idag vi hoppas på det samma tills imonn. Och som vanligt börjar allt med en bra natts sömn, tummarna tack. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: