söndag 21 mars 2010

Söndag 21/3-2010 20:05

DAG: Jaha lite sen idag igen då ja, men det blir så ibland. Natten då? Rätt kass på det hela taget, somnade runt tre tiden sedan sov jag bara en timme i stöten fram till nio då sov jag till elva. Så en rätt kass natt inatt men kom upp till elva tiden och runt tolv så var jag klar med frukosten. Då dammsög jag innan jag drog till ICA för att handla. Sedan hem och fick igång musikdatorn för att ladda in programmet. Detta höll på fram till tre tiden eller om den var halv fyra innan jag gav upp för idag, men mer om detta nedan. Men till tre tiden så drog jag i mig en mjukis och sedan gick jag loss på middagen. Hade idag karréer med klyftisar till, kollade på teven med när jag åt men det fanns inget att se så jag kollade matrix igen. Så detta hände även när jag åt lunchen men hann inte se klar den idag. Så inte en så bra dag idag på det hela taget, gick inte alls om jag ville idag men vi hoppas på bättre dag imonn då. Jo jag hann inte heller gå igång med webprogrammet idag heller. Men tanken är att jag skall köra varje dag då jag skriver, det bör finnas tid till det hoppas jag. Jo idag så gjorde datorn en säkerhets kopiering men den blev inte så bra det var fel på disken. Men jag startade om och den gjorde en automatisk kontroll av disken och tog bort felaktiga filer. Men jag har inget aning om vad som var fel eller varför det var fel. Jag gjorde en kopiering till och då gick det bra så jag tror felet är borta. Smart är att den fixar detta själv men man skulle ju vilja veta vad det var med. Men nu är den okey igen så det är lugnt. Så kort blogg idag tror jag visst, men jag kommer igen imonn med mera. Det är inget löfte det är ett hot… eller nått sånt.

TRÄNING: Jaha då är det dags igen till imonn då ja, skall se om jag får tag i killen i kassan imonn. Skall jag fråga om jag skall köra de gamla eller de nya på nytt sätt. Vi får hoppas att han har tid när jag kommer.

NOVELL: Ja igår hade jag något att säga idag inte mer…

ROMAN: Ja låg vaken rätt länge igår trotts att jag tog tabletter men det kan ha med att jag hade lite ont i nacken att göra. Tog tabletter för det till tre tiden igår tror jag det var, sedan somnade jag. Men jag hann tänka rätt mycket på det igår och han lagt till lite som jag skall ta med när jag kör till tisdag.

MUSIK: Japp laddade in det nya programmet idag men det var samma fel som på LE. Skall ta och ringa till musikbörsen imonn så kan jag hoppas att de kan hjälpa mig. Men jag har en föraning om att det inte kommer gå så bra, hoppas jag har fel. Men idag så spelade jag in lite trummor med så det fungerar som det skall men inte keyboarden. Har pillat med den idag men inte kommit på nått som gjorde så att det gick att spela in. Ringde min lille kompis med men vi kom igenstans idag heller. Vi hoppas på tur imonn då om jag vaknar i tid vill säga.

Ja lotto igen då idag får se om lite stålar kommit min väg idag då. Annars är det bara Tjingeling! kvar. :D :P :D

Inga kommentarer: