onsdag 3 mars 2010

Onsdag 3/3-2010 20:02

DAG: Jaha så trodde jag att natten skulle gå bra men inte heller. Igår när jag la mig så somnade jag redan klockan elva, och då tänkte jag att skit bra då sover jag hela natten. Men fan heller, vaknade igen till tolv sedan ett, två och sist till tre och varför detta jag drack för mycket. Så efter klockan tre så tog jag på mig lurarna fram till fem men det gick inte att somna om igen. Så jag gick upp och fick i mig frukosten, idag åt jag först fyra rostade mackor och sedan lite senare två knäckemackor med kalkon på. Där på runt sju tiden så la jag mig igen, och tro det eller inte så somnade jag igen, men sov inte i sträck men ändå fram till tio tiden innan jag kom upp. Vid den tiden så drog de igång med att knacka berget, så då gick det inte att somna om igen. Så sedan gjorde jag inte ett dugg idag hade tänkt köra lite webprogram idag men det sket sig. Jag drog till min lille kompis vid tolv tiden och stannade på vägen hem i ICA butiken och så gick jag hem efter det, så jag var inte hemma förrän till halv tre. Då drog jag i mig en mjukis och så var det dags för middagen. Hade jag inte gått så hade jag nog kunnat köra lite web men så blev det inte. Skall köra på fredag och lördag om jag hinner, men jag ligger efter i tiden på att köra igång på nya hemsidan. Men men det är inte mycket att göra åt, sover jag inte så går det ändå inte så det är bara att hålla tummarna att jag gör det. Så tog idag kotletter med ris det var gott men jag gjorde lite för mycket ris idag. Så när jag kom hem från min lille kompis så var jag dålig i magen igen. Så det var inte som jag trodde att det inte var äggen  utan det är äggen jag inte tål. Jag har ätit nu i en vecka nä en och en halv vecka och jag är nu säker att det är det som gör det. Nu har jag 10 ägg som jag inte kan äta upp heller, skulle inte köpt så många sist jag handlade. Kan fråga grannen om han vill ha dem, men vi får se om jag träffar honom. Så kollade på min serier när jag åt men jag stängde av en serie som inte var något att ha, tämligen kass på det hela taget. Så mer då? Jo det är onsdag och lotto det är dags att hålla tummarna tummarna tummarna, om nu har så många tummar själv har jag två. Men det skulle vara gott med lite stålar idag, men å andra sidan när skulle det inte vara gott med lite stålar om jag säger så. Japp träning imonn då som vanligt bra sömn tack säger jag, och ni håller tummarna.  Men jag har två dagar med kass sömn så jag hoppas att jag somnar idag. Nä det var nog inte mer idag då tror jag nog, nä ses igen imonn.

TRÄNING: Japp bra sömn inatt så skall vi se hur det går att köra imonn då. Det är främst armarna som är problemet, men jag skall gå ner på baksidan så det skall nog gå bra. Då återstår framsidan som är trög tack vare att det gör ont, och experimentet från förra veckan gick ju  inget vidare. Så vi får se hur det går imonn.

NOVELL: Och här är som vanligt inget att rapportera…

ROMAN: Jaha då är det bara torsdag sedan skall jag gå loss igen på min lilla roman. Men jag har inte ännu fattat varför jag kör denna killen i början. Men kan nog fixa till en grej på det ändå tror jag. En rätt bra historia är det iallafall, och som vanligt så gäller det bara att få till den med. Som jag har sagt innan så vrider den sig lite när jag skriver ner den från storyn till papper. Men jag får pilla med det sedan när jag skrivet ner den. Så skall jag nog få till det ändå hoppas jag.

MUSIK: Japp då är det musik imonn i form av trummor för mig. Sedan får vi se om ljudkortet kommer till denna vecka eller inte. Gör det det så kommer jag nog köra lite musik i helgen med. Men först måste jag köra webprogrammet. Men det hade varit roligt att få ljud ur keyboarden till helgen.

Tummar och åter tummar tack så klipper jag storvinsten idag. Och det som återstår idag är bara Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: