lördag 13 mars 2010

Lördag 13/3-2010 20:04

DAG: Jaha ny dag igen då ja, somnade igår till tolv tiden men vaknade sedan med en timmes mellanrum fram till tio i morse. Så nattens sömn var inte mycket att ha. Men jag kom upp och fick i mig frukosten och sedan någon gång till tolv tiden så gick jag loss på romanen. Körde idag fram till två tiden, sedan gick jag loss på träningsmaten. Var klar med detta till tre då satte jag mig och körde lite webprogram fram till kvart i fem. Jag började bra men sedan tog farten slut och jag fastnade på en grej som tog en jävla tid. Men jag fick till den ändå tillslut men inte som boken sa. Så jag måste erkänna att jag inte alls behärskar den nya tekniken som jag trodde. Men jag tror ändå att jag skall kunna bygga med den om jag läser på samma gång som jag gör. Måste ta och läsa en gång till så jag fattar det jag läser, trodde det gick in med en gång men så var inte fallet. Så sen som fan till storstretchen så gick jag igång till fem tiden idag, mer om detta nedan. När jag var klar så drog jag igång med middagen, idag hade jag kotletter med pommes, nä med klyftisar var det. Gjorde en bra hög och fick sedan ner allt som jag skulle. Kollade på mina serier när jag åt. Jo jag fick ett samtal idag på morgonen med som gör att mina planer tills imonn blir lite ändrade. Men mer om detta tills imonn. Så tog ingen lunch idag och inte heller hann jag med en mjukis men skall ta en nu. Kort om tid idag känns det som, men jag hann ändå med det jag skulle. Jo jag har fått ett felmeddelande från telia backupen det är en fil som inte kan lagras men jag kan inte hitta vilken fil det är. Söker på filnamnet men det finns ingen fil som heter så. Men jag skall ta och indexera hela disken så skall jag nog hitta den. Hoppas jag, det står att filen är feldöpt så att den inte går att spara. Och jag måste ha lagt in den idag eller kanske efter jag sparade igår. Men de filerna har inte fel tecken, så vi får se om jag kan hitta den. Skall kolla på indexeringen nu så skall vi se om jag inte ändå kan hitta filen. Om det nu är fel namn på den eller något annat. Vi får se om jag kommer på vad det är idag imonn hinner jag nog med lite men som sagt andra planer tills imonn är det.

TRÄNING: Ja idag satt jag framför datorn innan jag skulle köra intervallen så jag var illa stel idag. Men jag gjorde ändå stretchen och allt var stelt idag. Brukar inte sitta framför datorn innan jag kör så det måste varit det. Fick känningar i vänster lår så jag fick avbryta en övning, ja baksidan låret för att vara exakt. Men resten av övningarna gick bra, men jag var rejält stel idag. Inte bra att sitta framför datorn för länge, satt idag en och en halv timme det är lite länge att sitta still. Därav stelheten i kroppen.

NOVELL: Det är som det brukar inget att tillägga…

ROMAN: Jahapp trotts rätt kass natt så kom jag igång idag till tolv tiden. Hade en person att berätta om idag och det var rätt viktigt att få till det bra med just denna person. Det är nämligen första mötet med varelsen, men jag sa bara en detalj på den idag. Resten för eran fantasi lägga till, för när man väl känner ondskan så försvinner skräcken. Därför skall jag ligga lågt på hur den ser ut så länge jag kan. Men den har fått ett par egenskaper som den inte hade förra gången jag skrev om den. Och detta kommer passa perfekt in i den nya storyn. Så jag är nöjd för idag hann inte mer än denna personen idag men det tog två timmer att få till det så det är lugnt.

MUSIK: Japp vi väntar på måndag eller kanske till tisdag då kortet kommer. Så får vi se om jag får igång keyboarden eller inte, ni får kolla upp dessa dagar för mer info.

Jaha det är lördag som vanligt på lördagar så gäller tummarna för mig. Gör ni detta bra så ringer de idag och säger storastålar alltså. Men skulle tro att det går som vanligt och jag kör igen till onsdag. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: