torsdag 11 mars 2010

Torsdag 11/3-2010 21:41

DAG: Ja natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår. Men vaknade ett antal gånger under natten, men gick i inte upp på toan förrän till tre tiden. Hade jag gått med en gång så hade jag sovit snabbare men men. Efter denna gång så sov jag fram till elva idag, viket var sent att vakna för jag kom inte igång med trummorna förrän till tolv tiden. Och jag åt sedan inte lunch förrän till ett tiden idag. Men efter detta så gick jag loss på trummorna igen fram till tre tiden. Då hade jag fått nog och jag gjorde inte ett dugg fram till fyra. Men när klockan slog det så drog jag till träningen, körde på och stretchade sedan och fick igång middagen. Var rätt sen idag så jag var inte klar med maten förrän till tjugo över nio idag. Så kollade på mythbusters men det var som vanligt ett gammat avsnitt. Så efter detta så diskade jag och fick i mig mina tabletter på det sedan var det dags för bloggen. Och här är jag nu, kort blogg idag tror jag visst. Jo jag sa nog igår, har inte kollat detta men tror jag sa det, att jag skulle ta igen tiden som jag missade på romanen till fredag. Men det är tvätt imonn och inget skrivet alls blir det. Men till lördag så skall jag köra igen. Ja det blev en kort blogg idag har inget mer att säga, jo jag hade 3 som läste bloggen på aftonbladet igår. Så få har jag aldrig haft innan, men jag har en illa kass blogg med så det är väl inte så konstigt ändå.

TRÄNING: Japp tog emot idag att köra måste varit för jag inte gick upp när jag skulle inatt. Och jag har betstämt mig för att sänka tyngden på framsidan arm, jag kommer inte få ny styrka. Så jag sänker ner det så förhoppningsvis så kommer styrkan igen med tiden. Jag sänkte även baksidan arm ett par steg, jag har slarvat med det så jag måste sänka för att få ny styrka igen. Men framsidan har jag kört som jag skall göra, men sänker jag så kommer den nog tillbaks igen. Skall nog ändra ett par övningar med men jag tror att jag ringer till pt:n imonn och hör först. Jag kan ändra själv men skall ändå höra med henne så jag gör rätt. Hoppas att hon har tid.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Japp då blir det till lördag jag kör igen då ja. Vill minnas att jag sa till fredag för ett par dagar sedan. Men det är tvätt och det går inte alls det. Kommer igen till lördag på denna punkt.

MUSIK: Japp sen start idag men körde på idag fram till ett tiden sedan uppehåll till halv två sedan fram till tre innan jag gav upp för idag. Förutom dubbelpedal idag så gick jag igenom seten från 1-99 så jag har hittat ett par som är sköna. Få får vi se när ljudkortet kommer då? Tänkte jag skulle ringa ner imonn och höra om det finns leverans datum på det nu då. Sist jag hörde fanns det inte det. Men får se om jag hinner med det imonn.

Ja inget på lotto igår heller nä, måste säga att ni inte är något vidare på att hålla tummarna. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: