fredag 26 mars 2010

Fredag 26/3-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade sent igår runt tre tiden nått sånt. Sov sedan inte så bra men ändå lite fram till elva tiden idag. Kom upp ur sängen till halv tolv och drog ner till tvätten till tolv. När jag fick in den så gick jag upp och åt frukosten. På detta efter en halv timme nått sånt så drog jag ner till tvätten och hände upp den. Sedan drog jag till ICA och handlade första rundan, kött blev det på första rundan. Sedan när jag kom hem så la jag in allt kött och sedan drog jag igen till ICA för andra rundan. Då köpte jag allt utan kött och var på apoteket innan och köpte gel. Så när jag kom hem och höll på att lägga in maten så såg jag genom fönstret att polisen tog en kille. Sedan kom ambulans och hämtade en, de stannade fram till fyra tiden nått sånt. Kollade sedan på GP och det var en kvinna som blivit skuren i halsen och en person gripen. Det var uppgången intill 14 som detta hände. Det var inte lågt innan jag gick förbi med maten. Det var privat poliser, det vill säga att de hade civilkläder på sig som tog killen. Så sedan när jag köpte kött så köpte jag lite för mycket kött när jag hade kyckling i frysen så jag var tvungen att laga kycklingen för den fick inte plast i frysen. Mena jag åt middag först sedan satte jag in den i ungen. Den var lite fryst så jag lät den gå först 40 min sedan 40 min igen. Den står nu på diskbänken och jag skall lägga in den i frysen efter bloggen. Sedan gick jag ner och tog upp tvätten till fyra tiden. Så jag hade idag till middag hamburgare med pommes, det var illa gott det. Så kollade jag på mina serier men hann bara se en idag. Så efter middagen så ringde jag till musikbörsen och sa att killen skulle ringa upp men det gjorde han inte. Mer om detta nedan. Så jag kollade lite till på serier och åt lunch och var just klar innan klockan slog åtta.

TRÄNING: Japp skadan ja,  var nog lite mer illa än jag trodde. Har haft ont lite idag men smörjt två gånger idag skall göra en tredje gång i kväll. Så hoppas jag det går bort tills måndags träningen. Men skall smörja imonn och söndag med om det behövs.

NOVELL: Nej inget idag heller på denna punkt…

ROMAN: Jaha får se hur det går imonn då kommer kanske få ett samtal imonn från musikbörsen, eftersom han inte ringde idag. Men planen är att köra på imonn iallafall.

MUSIK: Ja jag hann inte ringa idag innan klockan fem hade fullt upp idag med tvätt och mat inköp. Hoppas bara han inte ringer imonn på morgonen bara. Om han ringer alls…

Jaha ännu en dag med kass sömn då, men jag är van brukar vara så här så. Men hoppas jag sover inatt och att han, om han ringer, inte ringer så tidigt på morgonen. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: