onsdag 19 maj 2010

Onsdag 19/5-2010 21:00

DAG: Hugaligen idag är jag sen så det förslår, men vi börjar med natten som vanligt. Sov illa som fan inatt somnade någon gång till tre tiden. Sedan vaknade jag till nio tiden men låg kvar i sängen till elva innan jag gick upp. Men jag vågade inte somna för då skulle jag nog sova över tiden idag, så det blev inte mer sömn än så. Så efter detta så fick jag i mig frukosten och så väntade jag bara på att klockan skulle slå ett då det var dags att dra. När den gjorde detta så drog jag ner till Statoil och hämtade upp lastbilen. Körde sedan ut till Mölndal och hämtade morsan och farsan så gav vi oss iväg. Vi körde in på en väg som var avstängd så vi fick köra tillbaks igen och det tog en illa tid innan vi kom fram. Sedan drog vi där ifrån och körde hem till morsan och sedan hem och köpte lite på ICA. Sedan middag på hamburgerställer men det var inte så gott som det brukade vara. Tror de har bytt ägare så det var inte som det var innan. Så kom hem till kvart över åtta tiden tror jag att det var, så efter jag fick i mig middagen så drog jag igång med bloggen. Illa sen idag och tror inte jag kommer somna heller inatt. Men vi hoppas att jag gör det annars blir det jobbigt imonn till träningen. Japp mer var det inte idag för mig men vi ses igen imonn då till 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja inte alls idag faktiskt inte ens ryggstretch, men det tar jag igen imonn.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Ja då tar det till lördag innan jag kör här igen.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn, får se hur jag sover först men troligen så blir det trummor om det blir nått alls imonn.

Ha då är det onsdag och det är lotto igen så har jag tur så har det kommit in lite pengar idag. Men jag slutar som jag brukar göra med Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: