fredag 21 maj 2010

Fredag 21/5-2010 20:03

DAG: Jaha dag igen eller natt till och börja med, somnade inte som jag ville igår inte till ett som jag hoppades på. Klockan var närmare tre innan jag lyckades somna, sov sedan till sex då jag var uppe på toan och lyckades somna om igen fram till nio. Sedan den tiden så låg jag vaken till elva då jag gick upp idag. Fick i mig frukosten och sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så drog jag ner och fick in tvätten, sedan upp igen och gjorde inte nått fram till kvart i ett då jag drog ner och hände upp den samma. Träffade vicevärden i tvättstugan och nämnde att dörren satt löst i ett gångjärn in till soprummet. Han sa att han skulle kolla på det. Så efter detta så drog jag till ICA och handlade lite idag, men först så tog  jag ut en 100:ing. Det var slut i plonkan idag men som tur är finns det att fylla på än så länge. Men jag måste iväg till ICA på söndag med för jag måste köpa tomater och paprika. Så när jag kom hem så drog jag igång med webprogrammet med en gång och körde en timme, ja det tog en och en halv timme att köra timmen. Så jag var klar idag till kvart i fyra så det var ner med en gång och hämta tvätten. Sedan upp och hänga upp den för den var inte torr idag nästa alls, vet inte varför men fick hänga upp alla t-tröjorna idag. Så webprogrammet ja fick nästan allt att fungera idag en grej gick inte men vet inte om jag skall använda dessa grejor någon gång på min hemsida. Jo jag kör viruskann idag med men på XP:n så vill inte det gå igång av någon anledning. Jag får starta det för hand då kör det igång, skall kolla nästa fredag varför det inte startar upp. Annars får jag ringa om detta till måndag eller tisdag. Jag vet inte varför för jag har samma inställningar på denna och det går igång. Så vi får se till fredag hur det går då. Så efter jag hängde upp tvätten så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes det var väldigt gott idag. Kollade på tre avsnitt med min serie i följd som var inspelat på boxen. Så även när jag åt lunch idag fick då slita mig från teven för att göra den samma. Hade spelat in en film med men den hade inte synkat texten så jag raderade den, det är jobbigt när texten kommer efter det är sagt. Då börjar de på annat när den texten kommer. Så var min dag idag, rätt bra dag idag trotts kass nattsömn. Men då hade jag inte nått att göra mer än att lägga in tvätten, det går lättare att komma igång om jag inte skall göra nått. Men om jag skall upp och skriva så är det jobbigare, men jag har märkt att det är bättre att ligga kvar tills man är sen än att gå upp tidigare. Man får lite mer sömn och då är det bättre att gå upp sent man får mer gjort då. Jo farsan ringde morsan hälsade på syrran men tåget träffades eller om det var ledningen som träffades så det gick inte att åka hem. Morsan stannar där tills imonn, hon fick ringa till sjuktelefonen och få sprutor mm som hon inte hade med sig för natten.

TRÄNING: Japp skulle kört stretch idag men glömde av det skall göra nu efter bloggen.

NOVELL: Jaha kom på idag att det var den 20è som de hade varit inne i tre månader kommer inte ihåg om jag sa det den dagen. Men inget idag heller…

ROMAN: Jahapp då kör jag imonn då om allt går bra under natten.

MUSIK: Japp får se till tisdag om jag inte minns fel så är det den 25è då om jag får ihop pengar till det jag vill ha. Vi hoppas på det.

Ja inte mycket mer att säga idag så jag säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: