torsdag 13 maj 2010

Torsdag 13/5-2010 21:41

DAG: Jaha först en förklaring på varför jag är så sen idag. Det blev fel på winodows live writer gick inte att starta men jag fick starta om datorn så gick det igång. Hoppas detta fel var tillfälligt och inte kommer igen. Nu till dagen ja eller natten till att börja med. Somnade som jag skulle till tolv tiden men sov inte så bra sedan. Höll på att vakna och somna fram till sex tiden då jag var vaken längre tid innan jag somnade igen. Men fick kass sömn på morgonen men till tio så gick jag upp eftersom jag skulle till träningen tidigt idag. Fick i mig frukosten och på detta tog jag också kycklingen som jag skulle haft till lunch. Tänkte jag skulle få i mig lite mer mat idag eftersom jag inte får i mig mer än frukosten idag. Sedan när klockan slog 11:30 drog jag till träningen. Kom hem till tre tiden och gick loss på en stretch sedan var det middag. Under middagen så kollade jag som vanligt på min serie. Sedan efter detta så gjorde jag ingenting fram till lunchen som jag idag tog till sex tiden. Kollade lite på teven då med och tog fram kycklingen jag köpte igår. Så efter lunchen så slängde jag in den i ugnen skall vända den till 20:40 det är ett tag kvar tills dess. Så skall också maila till McAfee idag igen för lite mer frågor som jag har. Har hittat lite som inte är som det skall så skall fråga om detta idag efter bloggen. ((kan meddela att jag skriver denna blogg redan till 20:00 tiden glömde av att jag skulle köra tills 21:40 tiden idag eftersom jag gick så tidigt på gymmet och skriver nu så lägger jag ut det sedan har redan börjat så det är lika bra att fortsätta) Men jag lägger in den till 21:40 tiden) Så mer då, jo vi får se om jag kan somna som jag skall idag då när jag tränar så tidigt. Jo McAfee har en backup som jag berättat om redan tänkte kolla vad det kostar att köpa mer utrymme på den hittade tillslut detta och det kostar bara 40 spänn i månaden då får jag hur mycket utrymme jag vill. Skall höra med McAfee om detta idag när jag mailar dem. Nu hänger priset på dollarn så lite mer kan det bli men just nu är det 5,95 $ det ger runt 40 bagare, det är billigt. På Telia kostar det nu 39 spänn i månaden då får jag bara 10 GB utrymme. Får se vad de säger på supporten om detta så skall jag ta ställning till detta senare.  Men billigt är det ni kan kolla på http://mozy.com/ (öppnas i nytt fönster) det är detta företag som McAfee köper av. Om jag inte tog fel så får man hur mycket utrymme man vill för 5,95 $ per månad, sedan återstår det att se om man kan betala per månad med så man inte måste köpa och betala för år. Skall kolla detta lite närmare sedan en dag.

TRÄNING: Japp tidigt träning idag och rätt segt idag, kanske för att jag inte hade fått nog med mat i mig innan jag tränade idag. Men segt var det speciellt på intervallen idag, så ingen bra tid att träna tror jag.

NOVELL: Nej inget svar idag heller…

ROMAN: Nej inget här heller men imonn så skall jag köra igen.

MUSIK: Jaha som en omväxling så finns det inget här idag brukar göra det på torsdagar men inte idag tack vare träningen då. Kommer igen till måndag med mera.

Japp kan inte minnas om jag fick mail på lotto igår men tror inte det skall se idag om det har kommit in lite stålar idag då. Men det blir nog som vanligt det skulle jag tro. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: