lördag 15 maj 2010

Lördag 15/5-2010 20:02

DAG: Japp och vi börjar som vanligt inte med natten utan kvällen idag. När jag kollade mailen igår så hade det kommit ett mail från McAfee och det stod att jag fick ominstallera allt, nej det gjorde det inte. Det stod att jag kunde göra som jag trodde man skulle göra. Men när jag gjorde detta så fick jag ändå ominstallera allt ändå. Detta var klar till kvart i tio och jag satt framför datorn hela denna tiden. Så jag sov illa som fan inatt, vaknade varje timme fram till sex tiden. Sedan fick jag två timmar sömn till åtta följt av en timmes fram till elva tiden då jag gav upp att sova mer. Men jag kom upp och fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på romanen. Då var klockan halv ett höll idag på fram till halv tre då jag drog i mig en mjukis och satte igång med träningsamten. Detta var klar till tjugo över tre sedan gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag körde på med storstretchen. Efter detta var det middag för lilla mig och jag hade kotletter med klyftisar och pepparsås. Det var lika gott idag som igår, kollade på min serie idag med och massor med korta snuttar innan den kom igång. Skall se en dag om jag inte tar och formaterar den ändå men mycket jag har kommer försvinna då. Men idag var det nog 14-15 snuttar och varje snutt var på 15 sek det ger nästan fyra minuter borta från serien. Så jag missar början på den varje gång, skall ta en dag och fixa till detta kan då hoppas att detta tar bort problemet med då bara. Så mer? Nej inte idag kort blogg idag tror jag visst, men kommer igen imonn med mera. Kan då hoppas jag fått rätt på felet jag gjorde med webprogrammet, men vi får se imonn hur det gick då. Skall bara dammsuga sedan är det webprogram som gäller för hela dagen.

TRÄNING: Segt idag att köra stretchen idag men det burkar det vara på lördagar. Kommer bli bättre nu till sommaren för då skall jag köra cykel innan då är jag varm när jag kör redan. Skall köra som förra året tisdag och lördag, om vädret tillåter det vill säga.

NOVELL: Ja som vanligt på helger är det inget nytt på denna punkt…

ROMAN: Japp kom loss idag ändå trotts kass natt, fick ur mig rätt mycket idag med. Men jag fick också rätta mycket bakåt idag som jag missade innan. Men var tvungen att kolla bakåt nästan på allt jag gjorde idag med. Så som jag sa så följer jag inte heller kort storyn heller som jag skrev den. Problemet är att jag inte läser framåt när jag skriver så jag lägger till sådan som egentligen skulle komma sedan. Men det går att fixa det med, rätt nöjd så långt med historien. Återstå då bara att se hur lång den blir, kommer nog inte över 200 sidor skulle jag tro. Det är kort för en roman det, men jag har massor att lägga till med på personerna som är med, och många är det att hålla reda på så det skall nog gå att skapa en roman av det ändå tillslut.

MUISK: Japp om jag har nog med stålar så skall jag köpa denna månad tre böcker. King, en bok om hur man spelar munspel och en om keyboard så jag kan öva på det lite med. Så får vi se om något mer kommer ur mig än denna test låt. Kommer gå på 350 spänn så jag hoppas att jag har det över denna månad.

Jaha det är lördag och det är lotto igen då ja, onsdagen gick inte så bra men idag tror jag det smäller till, så tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: