söndag 16 maj 2010

Söndag 16/5-2010 20:05

DAG: Jaha lite sen idag med då ja, men vi börjar med natten som vanligt. Ja kvällen till och börja med, somnade inte som jag brukar göra utan till ett två tiden så somnade jag in. Sov sedan rätt bra under natten fram till elva tiden idag men låg till halv tolv innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med dammsugningen. Och när klockan slog ett eller strax där innan då drog jag igång med webprogrammet. Det tog tid idag, fastnade på ett antal grejor och till tre tiden var jag klar för idag. Kan dock meddela att jag inte fick det som det skulle ändå, men denna gången följde jag in till punkt och pricka ändå blev det inte rätt. Vad för fel det var idag kan jag inte komma på men det gick inte som han sa ändå gjorde jag rätt idag. Men jag skall inte använda dessa knappar ändå så det kan vara så. Skall använda mig av länkar tror det blir bättre än knappar, men det återstår att se när jag väl börjar bygga. Har kommit på startsidan men sedan får vi se skall ha nya och ta bort gamla sidor med. Så vi får se hur det blir med detta när jag väl börjar bygga sidan. Men det tog en evig tid idag så när jag väl var klar så hade jag inte ens kommit till ICA som jag skulle. Jag satte igång ugnen och drog dit för jag måste handla idag. Kom hem och gick loss på mjukisen och middagen på en gång. Men middagen var rätt lätt idag bara köttbullar med pommes, så det gick fort att få den klar idag. När jag åt så såg jag på lite teve men inte mycket att se idag. Så vi kan hoppas att jag vunnit nått idag, ja eller igår på lotto ingen storvinst blev det men kanske lite. Det återstår att se idag när jag kollar mailen. Men en rätt bra dag idag ändå trotts lite kass natt. Jo jag fick ett samtal med idag och till onsdag skall jag ut på ett äventyr, så den dan blir det inget skrivet alls. Kan bara hoppas på att jag kommer hem och kan sova efter detta, annars blir det jobbigt på träningen till torsdag.

TRÄNING: Japp en ryggstretch blev det bara idag men tills imonn så kör jag igen. Men vi hoppas på att jag sover bättre inatt än jag gjort innan.

NOVELL: Och nej inget idag men tills imonn kanske…

ROMAN: Ja då kör jag till tisdag men inte till onsdag, då jag skall bort.

MUISK: Japp körde en defenderskann idag och passade då på med att lyssna på det jag gjort. Det låter väldig illa, så ni bara vet om det. Vi får se vad jag gör tills imonn, tror jag lägger in resten av texten så allt är med. Men jag måste nog lägga om texten lite innan dess, innan jag sjunger in den. Så vi får se hur det går imonn.

Japp då är det tummarna för mig idag trotts att ni gjorde det igår redan. Men ett par tusen skulle vara gott mos det. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: