söndag 2 maj 2010

Söndag 2/4-2010 20:04

DAG: Japp så var jag lite sen idag igen, men jag satt och kollade kod på lite hemsidor så jag tappade tiden idag. Men vi börjar med natt som vanligt då ja. Kass natt inatt somnade ett antal gånger efter tolv tiden men sov bara tio minuter pass fram till tre. Då kom jag på att jag inte hade tagit tabletterna. Så jag tog dem och låg med musik fram till fem sex tiden innan jag somnade igen. Sedan till elva tolv tiden så ringde telefonen och jag fick ett samtal att det inte skulle bli något idag. Så jag drog i mig frukosten och sedan dammsög jag, var klar till halv ett tiden så  jag slöade fram till ett. Då satte jag igång med webprogrammet och satt med detta fram till halv tre. Då drog jag till ICA för att handla lite men det gick på över två hundra idag. Sedan hem och drog i mig mjukisen på samma gång som jag lagade maten. Hade idag klyftisar med kotletter, och pepparsås, det var alldeles alldeles underbart, och gott mos, nästan som gott mos uppe på gott mos. Så gott var det skall ha resten av såsen till tisdag den skall hålla i kylen tills dess. Så kollade på någon kanal som jag sett innan om utgrävningar i England, men han jag har en listig plan black adder. Så men jag har lärt mig mycket idag på webprogrammet idag. Och tjuv kollat på nintendo sidan som har en rolig bild bakom som är skit stor. Får se om jag lär mig göra eller om jag ändå bara gör en till min hemsida skall nog kunna få till det hoppas jag. Vi får se det är rätt roligt att kolla på koden på hemsidor nu när jag kan lite om den. Man lär sig ett och annat på att kika. (som i att titta vet inte om det stavas så ser inte bra ut så det är nog fel) Gick bra idag på webprogrammet idag och jag tror jag skall kunna det andra med som kommer. Lättare att göra när man läser noga och inte jäktar sig fram, och ändå är det på engelska. Trodde nog att jag skulle få problem med det innan jag satte igång men det var inte så svårt som jag trodde. Skall nog kunna bli en hemsida någon gång även om det tar tid så skall jag nog kunna tillslut. Lite kass natt men ändå en bra dag idag på det hela taget. Bytte tema idag också på datorn till lyckoklöver var väl inte så roligt men rätt bra ljud i det ändå. Finns teman som har illa kassa ljud så det kan man inte veta innan man laddar hem dem.

TRÄNING: Japp nu vet jag varför jag har ont i ryggen igen, visste inte det för ett par dagar sedan men nu vet jag. Jag körde benfallet för långt, skall inte gå ner så långt i det nästa vecka. Kände att korsryggen lyfte det är inte bra det för min rygg. Så nu vet jag det.

NOVELL: Söndag och inte kommer på posten idag, men kanske tills imonn…

ROMAN: Japp som jag sa igår så blir det ett långt uppehåll på denna punkt ända till lördag. Men vi hoppa att jag kan få igång sömnen igen har varit kass ett tag nu. Så jag kan köra igång igen till lördag med ny fart.

MUSIK: Japp jag lyssnade lite på musiken idag när jag körde defender skann, ja efter denna om det skall var rätt. Så det låter inget vidare men får se när jag lagt till sång hur det låter då. Troligen ännu kassare skulle jag tro, men vi får se. Tills måndag hur det går med den saken.

Jaha då är det söndag och vi skall kolla lotto igen men det blir nog som det brukar det igen. Iallafall så var det ingen storvinst för de har inte ringt mig. Skall byta rader idag har haft dem väldigt länge nu, får se om detta gör skillnad då. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: