söndag 20 juni 2010

Söndag 20/6-2010 20:03

DAG: Japp natt igen då ja, sov rätt bra inatt, som omväxling mot vanligt. Somnade till tolv tiden och vaknade igen till nio tiden. Kunde där efter inte somna om så jag gick upp. Fick i mig frukosten och så efter detta så gick jag loss på dammsugningen, då var klockan elva. Efter detta så satte jag igång med webprogrammet men har gett upp på php kod idag. Jag gjorde uppgifterna men det var förbannat mycket kod i detta med, så jag kommer inte använda det. Plus att jag gjorde som det stod i boken men sedan när jag kollade på en bild så visade den nått helt annat än det ha sa att jag skulle göra. Så nej jag skall inte använda php i hemsidan, det är för mycket kod att göra och jag får inte kontroll på den. Sedan går det inte att testa allt innan man lägger upp den, vissa grejor måste läggas upp för att man skall kunna köra dem. Så nej det blir inget maila mig med mail sida för mig jag kör samma som innan med maila mig och så adressen att maila mig. Gillar inte kod särskilt när man inte får reda på all kod utan bara en lite del av all kod. Och så måste jag först lägga upp den för att se om den fungerar som det skall. Nej inget med detta det var för mycket kod för mig igen, samma som flash och silverlight. Så var det med det, nu kommer superpreview nästa gång. Och sedan skall jag till morsan över midsommar så jag kommer inte köra nästa söndag alls. Men jag kanske kör till fredag då om jag får tid till det. Så slipper jag missa en dag om jag gör så, så det är två kapitel kvar sedan. Det är ett om net och asp men det har inte jag på min hemsida så jag kan inte använda detta ändå. Så två kapitel kvar sedan skall jag gå igång med själva byggandet sedan, får se hur lång tid det tar innan jag har sidan klar sedan. Men det är rätt mycket på så det kan nog ta en månad eller lite till. Vi får se hur lång tid det tar sedan när jag väl kommer igång. Så efter detta så drog jag igång på data samlingen lite körde från 1990-2006 idag så jag fick rätt mycket gjort idag på den grejen. Har jag bara 2007-2009 kvar så är det klart sedan. Men det är ändå mycket kvar att göra med detta skall gå loss på lite till när tid finnes. När detta var klart så drog jag i mig en mjukis och satte igång med maten på en gång. Idag hade jag som jag sa igår benfria kotletter med pommes. Det var gott det, sedan så fick jag även i mig lunchen och spanade lite på teven med. Även när jag åt middag spanade jag in lite teve. Så mer då? Det kommer ta lång tid att få ihop allt till hemsidan men om jag kan fixa till lite innan så skall det nog ändå gå hoppas jag. Men det kommer ta tid att få ihop den, så får vi se hur slut resultatet blir då. Bra hoppas jag på och en ny och fräsch sida kan vi hoppas på.

TRÄNING: Japp det har lättat i nacken idag så jag tror att det kommer vara bra tills imonn när jag skall köra. Får vi se hur det är att köra igång efter uppehållet, brukar vara segt som fan men vi får se. Sedan var det ju inte länge sedan jag höjde med, men vi hoppas på det bästa. Bra sömn till att börja med.

NOVELL: Ja skall vi se om det kommer något svar nån gång. Det har gått över en månad nu över tiden så det borde komma snart. Men de har mycket att göra så tror att svaret kommer bli nej ändå. Men jag har ändå en 5% chans att de vill ha det, inte mycket att hoppa på det inte.

ROMAN: Ja till tisdag var det som jag sa, så får vi se hur jag gör till fredag om jag är trött så kör jag nog webprogrammet istället men vi får se hur jag sover till. JA kom just på att jag skall till morsan till fredag så jag kommer inte göra nått alls på fredag, så var det med det.

MUSIK: Japp men denna punkt skall jag köra imonn iallafall. Skall köra en eller två inspelningar så får vi se vad jag kan göra mer sedan.

Jaha då inget samtal igår så ingen storvinst heller men kanske en liten om ni håller tummarna så skall ni se att det klipper till med en hög stålar. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: